Velkommen indenfor...

En aktiv weekend

IMG_6531.JPG

En dejlig og aktiv weekend har snart nået sin afslutning og jeg ligger nu på sofaen og glædes over alt det vi har nået.

To-do listen kan godt blive ret lang når man har et gammelt hus med stor have, derfor var der da også godt med opgaver at gå igang med. For at listen ikke blev uoverskuelig kedelig fik jeg indimellem ukrudt og malearbejde tilføjet nogle opmuntrende opgaver som f.eks: “Bestille sommerferie” – “Købe solbriller” og “bage banankage” …
Man skal jo tage det sure med det søde ik 🙂 Det tog jeg bogstaveligt!!

IMG_6560
Indimellem havearbejde, udskiftning af vinduer, facade maling af hus og rengøring så fik vi så bagt lækker (og usund) banankage OG sommerferien til Tenerife blev bestilt!!

Turen går igen i år med Spies til et “Family Garden” hotel, som passer perfekt til den ferieform vi som ønsker for og med vores søn.
(KLIK HER og se hvor vi skal  hen)

 

IMG_6533.JPG
Må indrømme at det er en super lækker fornemmelse jeg har i mave, eller nærmere PÅ maven efter den kage… Men det er så rart at få lavet mange praktiske ting, altså at de er VÆK fra min liste – men bedst er det at sommerferien nu endelig er i hus 🙂

Udover praktiske opgaver blev der idag hygget og leget på den skole hvor Matti skal starte i 0. Klasse efter sommerferie – det er rart at han føler sig “hjemme” derover inden han skal starte.

IMG_6555.JPG

IMG_6542.JPG

Håber i alle har nydt jeres weekend og nydt dem i har kær!
Det har jeg 🙂

IMG_6537.JPG
(Matti og mor)

Knus og godnat herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen indenfor...