GRATIS kalender til jer

Sol og palmer på terrassen

IMG_5801
Med absolut ingen sol i sigte denne weekend, må man nøjes med at drømme om sol og sommer. Optimistisk nok, troede jeg faktisk det gode forårsvejr var kommet for blive… Men nej, jeg tog fejl.

Sidste weekend fik jeg ellers ordnet terrassen, så den nu står klar med nyplantede palmer, oliventræer og rengjorte stole og bord. Når jeg skriver JEG er det egentlig ikke helt korrekt, men JEG FIK sønnen min og hans bedste ven til at ordne vaskearbejdet for mig.
Total win-win-situation for alle parter. De var lykkelige over at de måtte plaske og sprøjte med vand, og det var tydeligt, at de også var ret stolte over at være med. For mig var det jo super fedt at se de to glade drenge påtage sig opgaven til top karakter, og se dem glædes og grine så meget. Og på samme tid, fik jeg hænderne frie, så vi fik lavet såå meget!
IMG_5898
Sidste år købte vi nye og meget farvestrålende havestole, min kæreste var en smugle bekymret for, om der var for meget farve på, og om vi ville blive trætte af dem alt for hurtig. Jeg forsikrede ham dengang om, at det ville vi DA IKKE… hmmm, derfor håber jeg ikke han læser dette indlæg, for helt ærligt, så er jeg faktisk blevet lidt trætte af dem 🙂 Jeg er blevet total forelsket stolen på dette billede
Untitled-1
Det var egentlig et havebord jeg var på udkig efter, men så faldt jeg liiiige over denne stole, den er da for lækre – og man har vel jo til at kigge, ik 🙂
KLIK HER os se den

 

SE OGSÅ:
Sund morgenmad til mor og søn // Skønheder for øje og hjem

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRATIS kalender til jer