Forårsklargøring – sæt i gang

Skal ikke ligne en…

IMG_4838
Jeg må altså sande, at behovet for en computertaske stiger, det går bare ikke at slæbe rundt med sin PC i et indkøbsnet…

Problemet er bare, at jeg er lidt kræsen – den må ikke ligne en computertaske, og det gør de jo sjovt nok ofte!
Jeg har før brugt almindelige tasker, men de er kun liiige store nok, og så er der jo heller ingen støtte i, så de tager jo ikke imod slag. Der er jo nok en grund til, at computertasken er opfundet, så jeg må bøje mig, og erkende, at det nok er bedst og en nødvendighed for mig.

Men hvor er det så lige man finder sådan en… ? Google min ven, hjælp mig endnu engang, tak!

Jeg har kigget mange steder, og faldt over en ret lækker ”kontortaske” taske på regovs.dk, se udvalget af computertasker her

taske– Jeg elsker i øvrigt,  at den ikke hedder computertaske:-) Designet er faktisk ret fint synes jeg, og ved første øjekast ligner den ikke en computertaske. Materialet er lækker sort læder, så den er jo ret klassisk, og kan gå det det meste outfit… ja ja, det er bare en ”computertaske”, men det er da ufedt, at købe en som slet ikke passer til ens tøj/overtøj… Jeg tager jo heller ikke en håndtaske med, som slet ikke matcher mit outfit 🙂 OK, måske er jeg bare lidt sippet, beklager…

Nå men, jeg vil altså gerne have en der er ret neutral, så måske jeg skulle gå efter denne her… Eller er der alligevel for meget ”kontor” over den? …

 

 

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsklargøring – sæt i gang