HUSKER I jeres mænd?!?!

Mine seneste køb – til mig

Til_mig

Fik lige lyst til at vise jer mine seneste køb – altså til mig 🙂
Det er en god blanding at billigt og dyrt, brugbart og bare pynt.

Mine nye støvler – Jeg er VILD med dem!
Jeg har aldrig haft fodtøj fra Tamaris før, ved egentlig ikke helt hvorfor, måske bare fordi der ikke har været nogle jeg lige er faldet over – om ikke andet, så har jeg erhvervet mig disse LÆKRE støvletter derfra. Først og fremmest synes jeg de er møg lækre, for det andet er de lavet af det blødeste læder, for det tredje er de ubeskrivelig bløde inden i – det føles som om, at jeg går på en ballon! For det fjerde, så var de sat ned!! 🙂
I LIKE SALE !

Her har jeg købt mine dejlige sager
Dranella jakke / Støvle / By Lassen /Kaj Bojesen Abe / Pieces cardigan

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSKER I jeres mænd?!?!