Mød GEFU – min køkkenven

Min weekend i billeder

IMG_4674Fredag min kære ven, så kom du tilbage!
Det skal ikke lyde som om, at jeg ikke kan lide hverdagene og mit arbejde, for det er slet ikke tilfældet, er faktisk ret glad for hverdagene. Men weekenden er bare noget helt andet, så kan jeg tilbringe mere tid med min dejlige lille familie!

Nogle weekender er totalt booket op, hvor andre er uden planer, og tiden udfyldes med hygge og afslapning. Den kommende weekend er IKKE en af dem, hvor vi kan beholde nattøjet på hele dagen, hvis det var det vi ville – nej, denne weekend er pænt fyldt op, med hyggelige arrangementer!

Fredag er dog HYGGE med stort H, og vi elsker det, især Matti!
Børne TV, bland-selv slik, cola og sofa-hygge – ja, DET er fredag for os!

Lørdag aften skal jeg til fødselsdag hos min søde barndomsveninde, og der skal hygges med en masse skønne tøser, god mad og vin – mums, jeg glæder mig.

Søndag står den på fastelavnsfest hos mine kære svigerforældre.
Det er en hyggelig tradition de har haft helt tilbage fra da min kæreste var barn tror jeg.
Matti og hans lille kusine har traditionen tro malet tønden, og der er pyntet fint op. Alle kommer udklædte, også de voksne, og så skal der spises fastelavnsboller inden vi alle slår ”katten af tønden”.

Puha, det bliver faktisk en MEGET usund, men også hyggelig weekend kan jeg fornemme – Derfor bliver jeg også nødt til, at afslutte weekenden med en tur i træningscenter søndag aften.

BUM BUM, det var så den weekend.
Har i nogle hyggelige, sjove eller afslappende planer?

GOD weekend til jer alle – og TAK fordi i læser med, det er nu så hyggeligt.
KRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød GEFU – min køkkenven