Inspireret af børn…

HUSKER I jeres mænd?!?!

valentinsgaveOplevelsesgave / Boxershorts / Armbånd / Raunsborg Face Gel / Skjorte

Om man vil det eller ej, så er Valentinsdag snart over os, nemlig på lørdag d. 14/2.

Nogen elsker det og andre hader det…. MIT sind kan altså ikke blive sat i kog over at vi tager hyggelige, kærlige og festlige traditioner til os. Hvis man ikke gider være en del at showet, så kan man jo bare lade være… 🙂
– det er jo heller ikke alle familier der klæder sig ud og holder familiefastelavn, men det gør vi 🙂

JEG VIL GERNE tage del i festlighederne og elsker at blive forkælet med middag, biograf, en lille gave eller måske en blomst – Jo, jo, jeg vil da gerne forkæles året rundt, bevares, men jeg synes nu det er lidt ekstra hyggeligt op til Valentinsdag…

Sidste år, så mit skrivebord meget overraskende sådan ud da jeg kom på arbejde 🙂
Nøjjjj Louise blev glad!! <3
IMG_8419MEN er det kun kvinderne der skal have gaver, blomster eller chokolade??
– NEJ, ikke hvis du spørger mig. Jeg elsker at give gaver (og få selvfølgelig) derfor vil jeg naturligvis også finde på en ting til min kæreste i år.
Jeres mænd fortjener (forhåbentlig) også at få lidt ekstra forkælelse, og jeg er sikker på, at de vil elske det, selvom de måske ikke vil indrømme det på samme måde som os kvinder.

På Valentinsdag i år, er vi på besøg hos min lillebror i København, så der bliver nok ikke de store overraskelser med blomsterbud eller en romantisk middag, så vi snyder lidt, og tager ud og spiser i aften, hvor Matti er på mini vinterferie hos farmor og farfar.

 

 

Affiliate_knappe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspireret af børn…