En dag tilbage…

Forårsklargøring – sæt i gang

FullSizeRender
Så skal der dælme sorteres og organiseres i tøjskabet! Nej, det er altså ikke en svinesti inde i vores soveværelse, siden jeg har taget maske på. Men der gemmer sig mere støv i tøj end man lige tænker over, og når man, som mig, har støvmideallergi, så er det ikke den smarteste opgave at sortere i tøj. Derfor tager jeg mine forbehold, og går til kamp mod miderne, for de skal ikke vinde over mig!

IMG_4807
HOLD NU OP hvor har man (læs JEG) bare alt for meget tøj, som ikke bliver brugt – det er da dumt! Jeg besluttede mig for, at rydde ud med den ”grove oprydnings-grip” … og sorteret DET blev der! Jeg fik kasseret 6 stakker med tøj, tror der er ca. 65-70 stykker tøj i alt, det fyldte 2 sække – VILDT!!!

Se lige alt det tøj der har hængt og kedet sig i skabet:
IMG_4818
Gevinsten ved sådan en omgang er, at jeg får en super dejlig fornemmelse indeni bagefter, det er så dejligt overskueligt inde i skabene nu!! OG så fandt jeg mine BY MALENE BIRGER stiletter – de havde været væk så længe, at jeg til sidst næsten havde glemt de eksisterede, så det er næsten som at få nye igen:-)

IMG_4817

Første step i forårsklargøring er klaret – Jeg håber på, at step 2 bliver maling af soveværelset! (SE MIT TIDLIGERE INDLÆG HER)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag tilbage…