Brød UDEN mel og sukker

Sund morgenmad til mor og søn

IMG_1266En god dag starter med en god, sund og nærende morgenmad. Jeg har det rigtig godt i maven, når jeg kan sende min søn i børnehave velvidende om,  at han har fået en god morgenmad.

Men hvad er en god morgenmad…? Ja, det kan jo være rigtig mange ting, men for mig er det vigtig, at den er sund, nærende og fyldt med energi og vitaminer – og mætter godt!

Vi er kommet ind i en god periode, hvor jeg laver hjemmelavet smoothie/yoghurt med hjemmelavet rugbrødsdrys hver morgen – min søn ELSKER det, og han spiser en kæmpe portion.
Ingredienserne er skyr som jo indeholder meget protein og giver en god mæthedsfornemmelse, deri blender jeg lidt havregryn,  jordbær og blåbær og så søder jeg det med vanilje pulver (IKKE vanilje sukker)
IMG_1267
Men det allerbedste er, at jeg også blander de super sunde MK produkter i. Jeg blander både olie O og aronia juice i. Man kan ikke umiddelbart smage det, men det giver en god rund og fyldig smag.
Den økologiske MK olie O egner sig bl.a. til ung hud, og er rigtig god for mange ting, bl.a. er den med til at forebygge tør og irriteret hud, og så er olien god smørelse til kroppen og kroppens celler.
Aronia juicen er sprængfyldt med antioxidanter, og er en daglig naturlig vitaminpille, faktisk indeholder aronia tre gange så mange antioxidanter som blåbær, som ellers er super sunde.  Så det er med stor fornøjelse, at jeg kan servere dette til min søn hver morgen.
Aronia juicen er let sødet med økologisk æblejuice og er det ideelle valg for børn og voksne som foretrækker en sødere smag , derfor en kan min søn også sagtens drikke den ren, som jeg gør hver morgen, dog blander jeg min MK olie W i samme shot.

IMG_1166
Det kan varmt anbefales, og jeg kan allerede (efter 1 uge) mærke stor forskel i min tarmflora/fordøjelse. Jeg glæder mig meget til at mærke flere positive virkninger af olien og aronia juicen.

I kan læse meget mere om MK produkterne HER

 

Indlægget er lavet i samarbejde med søde Maybritt, som har været så venlig at give mig og min søn lov til at teste de lækre produkter, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

 

Matti´s tøj er fra POMPdeLUX – købt på deres hjemmeside.
Super lækker og blød kvalitet til pengene!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brød UDEN mel og sukker