Vil i være med?

Moderne ”camping-habitter” ?!?

IMG_3531
Jeg er ret vild med HUNTER gummistøvler og har selv et par i hvide.
Til jul ønskede min kæreste sig så et par HELT SORTE gummistøvler, og de fedeste jeg kunne finde var altså HUNTER, derfor købte jeg et par til ham.
Psstt: At jeg så kom til at købe WOMAN model til ham er en anden sag 🙂 (De bliver byttet, bare rolig)

Jeg fandt dem på Eshoes.dk og mens jeg klikkede rundt derinde, faldt jeg også over HUNTER til børn – Nøjjjj de er såå fine!! Nu gad jeg jo også godt at købe dem til Bettemanden, men jeg kan ikke helt bestemme mig for, om det bliver for ”camping-habit” agtigt hvis vi alle 3 tropper op i Hunter næste gang det regner 🙂

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil i være med?