Moderne ”camping-habitter” ?!?

En lille hjælper i tasken

IMG_3754(1)
Det kan umiddelbart være svært at se hvad denne lille sag er – og svarret er nok lidt kedeligt – men godt! Det er så ment en lille transportabel lader til min iPhone! En lille sag der altid er med i tasken, i tilfælde af, at jeg skulle løbe tør for strøm, for det er jo slet ikke til at overleve i denne elektroniske verden. Man kan jo næste blive lidt panikken hvis telefonen går død inden man når hjem – afhængig? Kun lidt 🙂

Jeg er faktisk en lille klovn til at få ladet min telefon op og når man har en bil hvor stikket (Cigarettænder) ikke virker, så er denne lille sag helt genial til mig. Den skal blot lades op via computeren, og så er den klar til at ligge i tasken og vente på, at dens livredder funktion skal træde i kraft 🙂

Jeg har fået den fra hjemmesiden gadgetcity.dk. hvor de også har mange iPhone covers. Jeg har lige købt en iPhone 6 og vil gerne passe på den med et cover, men synes det er så synd at gemme det fine design væk – men overvejer et transparent cover jeg fandt
på denne side

 

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderne ”camping-habitter” ?!?