Moderniseret "ande-mad"

NYTÅRSFORSÆT – ikke et fortsæt…

Jeg har det lidt blandet med nytårsforsætter… For mig ender det ofte med at være et “fortsæt” (At fortsætte med noget) og ikke et “forsæt” (At sætte sig noget for) …

Generelt forstår jeg egentlig ikke hvorfor der skal et nyt år til, for at man vil lave om på ting, som man åbenbart ikke er tilfreds med. Hvorfor ikke starte med at ændre dem med det samme man konstaterer, at man ikke er tilfreds?

Det eneste nytårsforsæt jeg kan huske jeg har sat mig, er at jeg skal på kur efter alt det juleguf. Men kan man kalde det et nytårsforsæt når 80% af alle tænker det samme, og når jeg kommer med samme “forsæt/beslutning” et par gange om måneden??? -For det er desværre sådan, at det oftest ender med at blive et fortsæt for mig (jeg fortsætter med at spise for usundt – jeg fortsætter med at vil på kur)

Ofte brugt nytårsforsætter:
Gå på kur i januar
Leve sundere
Dyrke mere motion
Hold op med at ryge
Arbejde mindre
Mere tid til det vigtige
Mindre stress

Har i nytårsforsætter ? Vil gerne høre hvilke, og hvordan i holder dem?!?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderniseret "ande-mad"