Hvad du ønsker skal du få...

Moderniseret “ande-mad”

and_1
Så blev det tid til at holde en lille julefrokost/hyggedag hos min mor…

hun er normalt god for at servere den traditionelle julemiddag, men sådan skulle det ikke være i år – Der var kommet et moderne pift over tilbehøret i dag, og det var en kærkommen modernisering ovenpå de sidste dagen julemiddages…

Hele andebryst serveret med rødløg dampede i hvidvin og  vendt i sennep og revet citron. Dertil grønkål svitset på panden med salt og citron. Tilbehør var kartofler, skåret i skiver og lavet i ovnen med olie og salt.
Jeg kan nu godt lige julemad, og ser hvert år frem til at få det, men det ligger godt nok tungt i maven, så i dag var det rart at middagen var tvistet lidt…

Her er opskriften hvis i er blevet sultne:

Løg blanding til 4 prs.
2 Rødløg  pr. pers.
2 bundter forårsløg
3-4 tsk. sukker
2 tsk. sennep
1 dl. hvidvin
1 dl. vand
Revet økologisk citron
Løg skæres ud i store stykker og svitses i olie, derefter tilsættes vin og vand og små koger et par min. tilsæt sukker og sennep – smag til med salt.
Ca. 15 min.

Grønkål:
En portion helbladet økologisk grønkål skæres i stykker og svitses på tør pande, derefter tilsættes lidt smør og revet  økologisk citron.
ca. 10 min

And:
Andebryst lavet i ovnen.
1 god time

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad du ønsker skal du få...