5:2 Hmmmmm :-(

Hygge med hygge på…

w5305931_1_zJeg ved godt jeg har sagt det før, men jeg synes altså det er en rigtig hyggeligtid vi er i…OG GÅR I MØDE.
Jeg elsker sommer og sol, men jeg er nu også total vild med det danske efterår!
De mørke aftener med hyggelys rundt omkring i huset er helt fantastisk, og så elsker jeg bare at have sokker og striktrøjer på 🙂

I denne tid forbereder man sig også lidt på den søde juletid, og nej jeg pynter ikke fysisk op før december… (okay måske slut november da 🙂 ) men mentalt er der total julepyntet i hele huset, og julestemningen og de hyggelige julebilleder fylder mit hoved.

Jeg er ikke opvokset med brændeovn, og det er egentlig ikke noget jeg sådan tænker over vi ikke har i vores hus. Men hvert år ved denne tid og de næste måneder frem, må jeg indrømme, at jeg ville ønske jeg havde en brændeovn. Det er da indbegrebet af hygge at sidde og foran sådan en og varme sig.
Vi har tidligere haft oliefyr i vores hus, og den gamle skorsten er ikke taget ned, så det er jo ikke helt udelukket at få en brændeovn – Det kræver nok bare en del overtalelse af kæresten…
Så lige denne lille sag fra Morsø – den er da så fin! Find Morsø brændeovne her.  Hmmm, skal – skal ikke? 🙂

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5:2 Hmmmmm :-(