Fotoshoot

BYD VELKOMMEN til: Gæsteblogger – Christina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mit navn er Christina, og jeg har hjemmesiden livngsweetliving.dk

livingsweetliving.gif

 

 

Det startede som en blog i 2010, som jeg lavede sammen med en veninde jeg dengang  arbejde sammen med hos  Bolia.com. Vi synes vi manglede et sted hvor vi kunne læse  om spændende interiør og design  til hjemmet. Det er tit de samme ting man ser i alle boligmagasinerne, så vi ville gerne kigge globalt og ikke nøjes med hvad der sker i vores egen Danmark og Skandinavien.
Der er siden kommet en hel del flere blogs til indenfor denne kategori, men den gang var det lidt tyndt.

I 2013 blev bloggen udvidet med en webshop, da vi tit blev spurgt om vi ikke kunne sælge nogen af de ting vi skrev om på bloggen. Tidligere i år blev jeg alene om hjemmesiden, så jeg står nu for det hele selv.

Privat bor jeg i Århus C med min mand i en dejlig 3-værelses lejelejlighed. Vi har en kolonihave, uden hus, så den er et af vores store projekter. Jeg er uddannet som både visual merchandiser og retail designer fra TEKO og inden det har jeg læst
kunsthistorie på AU.

Louise har spurgt om jeg ikke ville lave et DIY indlæg til hendes blog og det ville jeg da mægtig gerne. Da min egen blog jo udelukkende handler om bolig og indretning, var det rart at få mulighed for at brede mig lidt mere ud i livsstils-genren.
Jeg elsker tørklæder, især nu hvor det er blevet lidt koldere i vejret.

Så i morgen får i en opskrift på et super nemt tubetørklæde … 🙂

Følg med på bloggen i morgen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotoshoot