50% rabat på miniferie

Mine favoritter til håret

produkter_2Jeg er ret hår fikseret I tiden og går med tanker om, at får lavet “ombre hår” – som I også kan læse I mit tidligere indlæg – HER

Men uanset hvilke farver eller frisurer man har, så er det helt afgørende for et godt resultat, at man bruger nogle gode produkter og remedier, så man kan vedligeholde det flotte look som man får lavet hos frisøren.

Her får i et overblik over de produkter jeg bruger til dagligt.

GHD glattejern
Mit GHD glattejern er min tro følgesvend. Jeg har haft flere mærker gennem tiden, men GHD er absolut det bedste jeg har prøvet. For det første er det varmt og klar til brug på KORT tid og så har det en speciel nano-silver belægning på varmepladerne, der gør at jernet glider endnu lettere igennem håret, og som er med til at give et ekstra glansfuldt hår.
Jeg har fået mit i gave, men det kan købes hos de fleste frisører og på nettet.

GHD Rejseføn
Jeg bruger faktisk en rejseføn til hverdag. Den er så kraftig, at den fungerer til daglig for mig. Den er lille og let, har to forskellige hastigheder, et mundstykke der kan tages af, og er desuden sammenklappelig. Kvaliteten svarer helt til ghd’s rigtige høje standard – og så er den billig 🙂
Min er købt hos MyHair – HER

GHD varmebeskytter
Når man bruger glattejern, skal man også bruge et varmebeskyttense produkt. Produktet sprayes i tørt hår før varmestyling.
Jeg køber mit hos MyHair – HER 

produkter_1Moroccanoil Luminous Hairspray
Jeg elsker hårlak, og bruger en del af det 🙂 Dog er der ikke noget værre end når håret bliver helt stiv og ligner en paryk. Men det sker ikke med denne hårlak. Den er nem at arbejde med og giver et vedvarende og fleksibelt hold uden at efterlade klæbrige rester. Den er ideel til at skabe og holde på bløde, naturlige frisurer.
Jeg køber min hos MyHair – HER

Moroccanoil Treatment
Olie til håret er en genial opfindelse til at undgå tørre spidser. Jeg har prøvet mange billigere mærker, men de er på INGEN MÅDE lige så gode som denne her. Den fedter ikke og er bare SUPER GOD og tilfører håret glans og sikrer et silkeblødt hår.
Jeg køber min hos MyHair – HER

Moroccanoil Restorative Hair Mask
Da mit hår har stået model til en del gennem tiden, er det også nødvendig at tilføre lidt ekstra pleje indimellem. Jeg bruger denne kur/maske et par gange om måneden, den er rigtig god til hår der er svækket og beskadiget.
Jeg køber min hos MyHair – HER

Wella saltvandsspray
Jeg bruger saltvandsspray efter hver hårvask, da mit hår er ret fint. Det giver et cool beach look og håret får en pjusket struktur.
Den fås flere steder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% rabat på miniferie