Den kreative Louise

Den kreative Louise

Jeg elsker at lave kreative ting… Altså ikke som i perleplader og broderier, for det er min tålmodighed SLET IKKE til…grafikJeg har altid lavet kreative ting, og startede med keramik undervisning som helt lille på aftenskole med min kære farmor som underviser.
(Farmor er nu 85 år og AKTIV PÅ FACEBOOK, vildt ik!:-))
– senere begyndte jeg at malet malerier, som jeg også udstillede mange steder. Nu er de mest erstattet af mit nye hit – Grafiske plakater. Elsker også at finde gamle loppefund og sætte dem sammen med nye fede designs, og dermed få et helt nyt udtryk frem i dem!!

23Der er mere hvor det kommer fra – så I får altså meget mere …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den kreative Louise