Nemme og gode chokoladeboller

Turen går til NEW YORK

 

Ja sgu, det er så sandt som det er skrevet her sort på hvidt og med ekstra fed skrift – JEG SKAL TIL NEW YORK!!!
– altså jeg skal ikke alene til THE BIG APPLE – familie skal med. Anledningen til turen er faktisk, at min kære mor fylder rundt i år, ikke at det på nogen måde kan ses på den smukke dame, men i følge hendes dåbsattest, er det altså unægtelig snart. Hun har længe haft et stort ønske om, at rejse og opleve nye spændende ting sammen med os børn og påhæng – og det skal jeg så sandelig love for, at hun OG vi andre med denne ferie får opfyldt.

 

THANKSGIVING I NEW YORK

Når man nu er så heldig at skal en tur til New York, så kan jeg næsten ikke forestille mig en bedre tid end hen over Thanksgiving – så den snupper vi da også lige med, vi lander nemlig i JFK lufthavn natten til d. 22 november, hvor det er Thanksgiving i USA. Jeg er ret sikker på, at byen, om muligt endnu mere, summer af liv og glade dage netop ved den tid – OG ikke at forglemme så skulle hele byen gerne være flot julepyntet i bedste amerikansk stil – og DET er jo noget en “Hygge-Frans” og “Traditions-Lover” som mig ELSKER!!!

 

FOR FØRSTE GANG

Jeg har (desværre) aldrig været i USA før, og ingen af os rejsende har været i New York før, så det bliver en helt ny, stor og spændende oplevelse for os alle. Faktisk har jeg lidt svært ved helt at forstå det, for jeg synes altså det er ret stort, en følelse vores lille Matti på 9 år forståeligt nok også deler.  Han kigger allerede en del på YouTube film fra New York, og alligevel kan det være lidt svært, også, for ham at forstå det helt.
Hvis nogen af jer kender til guides, film eller andet der vil være relevant for en purk på 9 år at se inden afrejse, så modtager jeg med kyshånd jeres tips og råd.

 

PLANLÆG NEW YORK TUREN

Trods der stadig nogle dage (måneder om man vil 🙂 ) til afrejse, føler jeg mig overbevist om, at det kræver sin planlægning hjemmefra, når man tager på en storbyferie – især til New York.

Planlægning er nok en nødvendighed især når man aldrig har været i New York før, så kan byens store udbud af seværdigheder, attraktioner og aktiviteter godt virke lidt overvældende. Vi skal nok hver især skal tænke over hvad vi gerne vil se – men hvor starter man lige når man rammer The Big Apple?
Jeg ved godt, at vi umuligt når at se og opleve alt hvad denne livlige storby byder på – det skal jo heller ikke ende med at være et kapløb mod tiden, hvor vi ikke når at nyde stemning og hinandens selskab…

TIPS om New York – TAK!

DERFOR hører jeg meget gerne fra dig hvis du har gode ideer, guides eller råd om hvad vi skal og i særdeleshed også hvad vi ikke skal gøre 🙂
Håber i kan guide os lidt på vej – SKRIV MEGET GERNE nogle tips til os i kommentarfeltet – TAAAAK ♥

 

SPÆNDT, er næsten ikke ord nok for den følelse jeg har i kroppen når jeg tænker på denne tur – en følelse som blot koger mere og mere hver gang jeg tænker, taler og nu skriver om det…

 

NY kasketten er desværre ikke min, meen tænker, at en sådanne må være blot EN af mange rekvisitter jeg må anskaffe mig inden turen – mon ikke også der skal “klikkes” den velkendte og ret lækre NYC sweat fra Sofie Schnoor hjem – det må da være en perfekt trøje til en efterårs tur i New York, og en oplagt undskyldning for at jeg MÅ eje en sådanne fashion shirt! Jakkerne er der styr på, to lækre banditter fra Barbaras Choice er nemlig på vej til mig 🙂

 

MEGET MERE NEW YORK

Jeg kan nok ikke love (med garanti IKKE love) at jeg ikke kommer til at bræge en del mere omkring vores New York tur – ja nok, både før, under og efter – så se dette for Part #1 i føljetonen: #ByLouiseVorreINewYork 🙂

 

10 kommentarer

 • Karen // boomblastic.bloggersdelight.dk

  Hej Louise

  Fedt, at I skal til NY 🙂 Og så lige under Thanksgiving, det bliver da helt fortryllende!

  Jeg er lige kommet hjem efter fire forrygende dage i byen – dog uden børn.

  Du kan læse om lækre spisesteder hos mig her: http://boomblastic.bloggersdelight.dk/2018/09/17/ny-tip-3-laekre-spistesteder/

  og så kommer jeg også med flere opdateringer fra byen de kommende dage.

  Kan anbefale immigrantmuseet på Ellis Island for både store og små. Og på vejen derover ser man også Frihedsgudinden, som må være et imponerende syn for en 9-årig 🙂

  Mvh. Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Hej Karen
   Mange tak for info – vil helt sikkert hoppe over og læse med, det vil jeg glæde mig til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En gåtur over Brooklyn Bridge, spise pizza i Little Italy og dumplings i China Town, se kunst på MoMA, shoppe på 5th Avenue og slentre gennem Central Park er gode ting at lave i New York.
  Jeg vil anbefale at tage op i Rockefeller Center i stedet for Empire State Building, hvis man vil se byen oppefra, for så kan man nemlig få Empire State med på billederne 😉
  Rigtig god tur, New York er en af mine yndlingsbyer i USA.
  Mvh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Hej Christina
   Mange tak for de gode tips – især vedr. Rockefeller Center – helt genialt tænkt i forhold til udsigten til Empire State Building, som vi ellers havde tænkt at skulle op i 🙂 Skal/kan man booke billetter til Rockefeller hjemmefra?
   KH
   Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg mener ikke, vi havde bestilt i forvejen til Rockefeller Center, men jeg tror det er en god ide, for der kan godt være lang kø.
   Tag derop sidst på eftermiddagen lige når det er ved at blive skumringstid, for så kan man både se byen i dagslys og mørke, når alle lygterne er tændt.
   Mvh Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   TAK for tips Christina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Fedt med turen.

  Som sømand så kan jeg jo kun anbefale at smutte forbi USS Intrepid. Det er et hangarskib der både var med i 2 verdenskrig og Vietnam krigen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   TAK Hr. Sømand, lyder spændende – det må med på listen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Fedt med en familietur i forbindelse med din mors fødselsdag 👏🏻
  Når man siger thanksgiving siger man også Black friday. Byen går jo nok helt amok på denne fredag, og selvom man kan spare mange penge på ting denne dag, kunne det også være en dag man evt kunne se de ting hvor der nor alt er lang kø. Har ikke selv prøvet det men bare logisk tænkt og uden at noget at have det i😅 men tænker bare alle går amok i butikkerne i stedet 💸💸💸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Hej Lene
   Du siger noget, let ik dumt at tage ud og opleve noget den dag alle de andre shopper – Hvis min mor altså kan lokkes væk fra shopping 🙂
   Tak for indspark 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme og gode chokoladeboller