Opskrift på syrensaft - smagen af sommer

Test Swiss Clinic produkter – spar 40% på ALLE produkter

fullsizerender

fullsizerender-7

Flere har det seneste tid spurgt en del til mine erfaringer med de forskellige Swiss Clinic produkter som jeg løbende har vist jer her på bloggen og i særdeleshed på Instagram (@ByLouiseVorre)
Interessen har været ekstra intens siden i går aften – og det forstår jeg godt – for udover at det er nogle spændende (og gode) produkter så kører de lige nu 40% på ALT…

Jeg er lidt tidspresset her til morgen, så i får lige en lille hurtig opdatering på et par af deres produkter:

 

Swiss Diet – Fiber Gel

Den lille fibergele som skal hjælpe til vægttab.
Man spiser blot et lille brev, sammen med 1-2 glas vand, ca. ½ time før sine 3 hovedmåltider (Læs mere om dem her)

VIRKER DE?
Svaret er enkelt: JA!
De virker præcis som tiltænkt – NEMLIG at de virker mættende.
Det er jo ikke et ”slankemiddel” som i sig selv får dig til at tabe en masse kilo (Hvis bare sådan noget fandtes – sig lige til hvis i finder det et sted ik!!)
Til gengæld kan Swiss Diet hjælpe dig som har en tendens/dårlig vane med at spise for meget til dine måltider. Når man inden sine måltider har en lille mæthedsfornemmelse så siger det jo sig selv, at man ikke indtager helt så meget mad (kalorier) til de 3 hovedmåltider – dermed vil man på sigt tabe sig i kraft af, at man indtager færre kalorier.
Det er vigtig for mig at slå fast, at det IKKE skal erstatte almindelige måltider, det er et supplement hvis man har tildens til at spise for meget. Det siger (forhåbentlig) sig selv, at det heller IKKE må erstatte almindelig sund kost og motion.
MEN SOM SAGT – De virker som de lover de ”mætter”

FIND Swiss Diet fiber gel – HER

Skin Renewal+ serum (Rulle)

Efter jeg den anden aften viste en film på Instagram Story med den populære Skin Renewal fra Swiss clinic, så er der med rette også kommet en del spørgsmål omkring den.
Hvad end jeg gerne vil, så kan jeg ikke forsvare at give den en anmeldelse allerede nu. Jeg har haft den i for kort tid til at beskrive og den virker og hvordan effekten er. MEN jeg kan med sikkerhed sige, at min hud, som ellers er meget sensitiv og ikke tåler mange produkter, tåler denne skinroll og den serum som man smører på efter man har rullet. Det er en geleserum som er lækker og blød at få i ansigtet – og jeg synes altså også, at min hus ser og føles mere frisk og glat dagen efter – men som sagt føler jeg det er for tidlig at sige endnu.

GØR DET ONDT?
-Nej det gør det ikke, det prikker bare lidt og huden bliver lidt rød bagefter (min gør i hvert fald) så jeg gør det om aftenen inden sengetid.

HVILKEN MODEL SKAL MAN VÆLGE? (0,2 eller 0,5 mm)
-Inde på deres hjemmeside er der en guide til hvilken model man skal vælge. Man skal svare på nogle spørgsmål om hvad man ønsker at behandle, og så giver de svar på hvilen størrelse man skal vælge

 FIND sættet jeg har – HER

 

Selvom dette indlæg næsten kan lyde som et sponsoreret indlæg – så får jeg altså (Desværre) ikke produkter eller andet fra Swiss – jeg køber og betaler selv – Just saying… 🙂

1 kommentar

  • Just want to say your article is as amazing. The clearness in your post is just nice and
    i could assume you are an expert on this subject. Fine with
    your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post.

    Thanks a million and please keep up the gratifying work.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på syrensaft - smagen af sommer