Når man mister jobbet... Hvad gør jeg så nu?

Mine NYX favoritter –

nyx_makeup
Sådan en miniferie sætter altså sine spor – i hvert fald hos mig!

Bukserne strammer mere end før – altså før dagsordenen stod på påskefrokoster og en mindre afhængighed for marcipanpåskeæg for alvor satte ind. Ikke nok med det, så må jeg indrømme, at tirsdag morgen mindede om en grum mandag og mine øjne – eller den uden omliggende hud, var trist og træt! At sove længe kan man åbenbart (også) hurtig blive afhængig af 🙂

(også) på dage som disse, er jeg taknemmelig for makeuppens opfindelse – det virker hver gang!

 

Mine makeup favoritter fra NYX

I har flere gange givet udtryk for, at gerne vil høre lige mere om ”beauty stuffe”. I dag har jeg derfor mine NYX favoritter på menuen.
Generelt er jeg VILD med makeup – og gerne makeup der ikke koster en formue, er nemt og hurtig at ligge på og især det makeup, som kan bruges til andet end det er solgt til!

product_v1_x2CONTOUR PLATTE – “2 i 1”
Jeg elsker den!
Contour pro platte er perfekte til at fremhæve dine favorit-ansigtstræk, altså ligge skygger i ansigtet (contour)
MEN jeg bruger den også som min daglige øjenskygge!
– Den helt lyse ligger jeg under mine brun – den brun i globelinjen – og nude farven på øjenlåget = Overgange blender / pensler jeg let sammen med en blød oval formet øjenskyggepensel. (Denne HER)


LIQUID ILLUMINATOR / BORN TO GLOW

Dette er en multifunktionel highlighter. Den kan brugs som base før foundation eller som highlighter på kindbenene – sidstnævnte er det jeg bruger den til – at fremhæve mine kindben.


SPRAY MATTE FINISH

For at få det der friske makeuplook, der holder dagen lang, bruger jeg denne spray. Det er bare et par lette sprøjt der skal til – til gengæld holder det på makeuppen dagen lang.


LIPS

Generelt bruger jeg sjældent noget på læberne. Det ser så smukt ud til andre, men jeg bryder mig ikke om at have det på selv… Men  pr jeg gør er det altid Butter Gloss eller Lip Cream…

Butter Gloss
Den er næsten transparent med en let dækkende farve – Blød som smør og silke glat!  Den kan bruges alene eller ovenpå din læbestift for lidt ekstra shine.

Lip Cream
Denne Soft Matte Lip Cream er hverken en læbestift eller lip gloss, men en læbefarve, som er silkeglat at påføre og giver en mat finish og bløde læber. Læbecremen holder godt og fedter ikke læberne.

img_6262
LINKS:
Contour platte (HER)
Liquid Illuminator / Born to glow (HER)
Spray-Matte Finish/Long Last (HER)
Butter Gloss (HER)
Lip cream (HER)

 

Affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man mister jobbet... Hvad gør jeg så nu?