Svampet kanelkage med chokoladestykker

Iskaffe – Nemme opskrifter på en kold forfriskning

fullsizerender
Der er i den grad sket et vejrskift i lille Danmark – så sent som i søndags sad jeg på Viborg stadion iført min VINTERJAKE – i går sad jeg så med kjole og bare tæer på min terrasse kl. 18 – What´s going on?

 

Nemme opskrifter på Iskaffe

Kaffe er hverdags drikke for mange mennesker, også hos mig – den mørke koffein indholdsrige drik har i den grad sat sig som vane, eller afhængighed, om man vil.
Jeg må dog erkende, at når det er varmt, så er jeg ikke fortaler for varme drikke – SÅ er det jo genialt, at nogen i sin tid, har tænkt ud af boksen og lavet en iskold kaffe – for koffein skal vi da have 😊

Iskaffe er og bliver en rigtig sommerhitte – i hvert fald hos mig!

image-1

Islaffe med karamel sirup er min yndlings – jeg bruger oftest den fra Nicolas Vahe’ men alt sirup kan bruges.
Nicolas Vahé Vanilje sirup er også højt på listen – men en god gang rørsukker går man nu heller aldrig galt i byen med 😊

 

Sådan laver du en nem iskaffe

Det skal du bruge
– Et espressoshot eller 2 store tsk. instant kaffe, rørt ud i 4 spsk kogende vand
– ca. 2-3 tsk. sirup eller rørsukker
– masser af isterninger
– Kold mælk: Jeg bruger skummetmælk (for at spare på kalorierne) MEN let-/sødmælk giver et mere ”delux” resultat  🙂

Sådan gør du:
-Bland sirup (eller rørsukker) og kaffe godt sammen i et højt glas.
-Fyld godt op med isterninger
-Fyld op med ca. 2 – 3 dl. kold mælk, og rør det rundt.
Man kan evt. piske mælken til skum med en mini pisker/mælkeskummer – eller blot Shake det lidt, så bliver iskaffen mere cremet.

JEG BRUGER DENNE MÆLKESKUMMER (KLIK HER)

 

fullsizerender2 Nem og lækker iskaffe

Nicolas Vahá har gjort det endnu lettere at lave en lækker iskaffe. Deres nye produkt, som jeg er ret sikker bliver et sommerhit i år – i hvert fald hjemme hos mig, består af espressoshot flasker med 3 forskellige smagsvarianter.
>>Cream Karamelaroma, Irsk Romaroma og Mint Chokoladearoma – sidst nævnte er, ikke så overraskende, min favorit 🙂
Man hælder blot espressoshot op i et glas med kold mælk med isterninger – Trylle, trylle, så er der iskaffe.
Pist evt. lidt til sidst med en mini pisker / mælkeskummer – til der kommer cremet skum på toppen.

JEG BRUGER DENNE MÆLKESKUMMER (KLIK HER)

fullsizerender1

Flaskerne og kaffesirup kan i bl.a. købe hos Mini Jacobi – KLIK HER

Mælkeskummer

Jeg bruger denne lille Cook & Baker Mælkeskummer – den virker ganske godt og koster under 100 kr.
Min er købt i Imerco – KLIK HER og køb den

 

malkeskummer

 GOD sommerdag derude – og god weekend!  

 

Tidligere indlæg

Test at Mascha Vang selvbruner mousse

Solcreme og UV stråler – pas på forårssolen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet kanelkage med chokoladestykker