DIY – Vægtæppe til budgetpris

Nu som ”GAMING MOM”… ore NOT!

fullsizerender-2
Er der noget du ikke kan – så prøver du bare igen!!
-En sætning som jeg har tudet Matti´s øre fulde af – OG som jeg så fik lige tilbage i fjæset igen i sidste uge 🙂


Du arbejder med computer mor – kan du så ik´lige fiske…

Det er svært at komme udenom, at computer og web i den grad fylder meget i min hverdag… Som Webredaktør med daglig opdateringer på diverse websites og facebooksider samt vedligeholdelse af egen blog og dertilhørende sociale platforme, så må man sige, at jeg befinder mig pænt meget bag skærmen…

Jeg er VILD med den arbejdsform, og kunne ikke ønske mig det anderledes (Gid fremtiden må være med mig på den front)…
Når det så er sagt, så er der noget jeg IKKE ligefrem ynder at bruge tid på bag skærmen. Noget jeg aldrig rigtig har været så god til og ej heller haft interesse i – nemlig GAMING!
Det har aldrig sagt mig noget, altså lige bortset fra, da vi tilbage i 90´erne fik Skærmtrolden Hugo på vores giga store (og langsomme) PC hjemme i familiehytte hos min mor og far… Det var et hit, en kort periode 😊
“Hva’… Hvor Ska’ Vi Hen Du?”….

 

Betyder det så, at mor her aldrig GAMER? NEJ DA, mor her er nemlig MOR til en lille gut, som så mange andre (nok flertallet) er ret vild med det der GAMING… Så selvfølgelig ”GAMER” jeg med ham!
Mine kompetencer indenfor dette områdeer er de seneste dage blevet sat gevaldig på prøve! Forventningerne var tårn høje til, at jeg snildt kunne fikse både Fortnite, Ultimate Team, EA konto og diverse opdateringer af både PlayStation og PC… mmmm…
Aldrig har jeg ”googlet” så mange ord med ”GAMING” (hvad pokker gjorde man før ”Google”?) Blandt mine søgeord finder man i den grad: Gaming bærbare -erfaringen siger mig nemlig (NU), at det IKKE er alle bærbare der kan holde til GAMING, uden de blive foruroligende varm og går i stå altså – ups…!

 

Hvor om alting er, så lykkes missionen, og jeg har nu store point i bogen hos bettemanden – og en smule respekt over, at hans mor kunne klare det. Faktisk er jeg også selv lidt høj over mine præstationer 😊
-Og så vil jeg lige sige, at det der GAMING ikke er så slemt endda – i hvert fald ikke når man spiller med sit barn, det er ret hyggeligt og jeg har faktisk spille (OG TABT) en del …

– Kvalitetstid kan være mange ting, ik´ –  SÅ “prøv det, prøv det” – ungerne vil ELSKE det 😊

fullsizerender

img_5872

 

__________

Indlægget er lavet i samarbejde med sharkgaming.dk

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY – Vægtæppe til budgetpris