Eyelash Extensions - Har det ødelagt mine vipper?

DIY – Vægtæppe til budgetpris

img_6114

Et typisk “Louise-projekt”
I starten af året købte jeg et “Netto tæppe” – sådan et, som var tiltrængt at ligge på et gulv. Sådan blev det dog ikke herhjemme. Ved hjælp at lister og søm blev det til et vægtæppe i køkkenalrummet. Resultatet = Bedre akustik og flot udsmykning i èt – og så til under 200 kr.

Formålet med at hænge et tæppe på vægen var, for at skabe bedre akustík i vores køkkenalrum. Vi har almindelig gips på væge og loft, så der er altså (desværre) ikke den bedste akustik i rummet.
Jeg havde undersøgt alverdens muligheder for at afhjælpe problemet, men intet var helt godt. Enten var det meget omkostnings fyldt, besværligt eller bare grimt. Derfor slog det mig, at et vægtæppe måske kunne afhjælpe problemet med lyden og på samme tid også tilføre lidt hygge og stemning til rummet.
DERFOR gik jeg igang…


På min Instagram @BylouiseVorre fik jeg lavet et par film (for mange, måske) omkring mit skøre projekt… Ved færdig resultat spurgte jeg mine følgere, om der var interesse for at DIY indlæg omkring projektet. Overraskende nok var en stor procentdel FOR et indlæg – så det får i her…

 

DIY Vægtæppe

img_5028

Tæppet er købt i Netto til under 200 kr. – mener faktisk det var 169,95.
• For at få det til at hænge pænt og ensartet på vægen, har jeg sat 2 stk. lister på i top og bund af tæppet
• Listerne er ca. 2 cm brede
• Listerne er købt i byggemarkedet til 14 kr. for 2 meter

• Listen har jeg sat bag på tæppets top og bund med nogle små søm. (Søm slået i på tæppets forsiden) Jeg har valgt nogle sorte søm, da jeg synes det så fedt ud.
• Hovederne på søn skal være lidt store, så de ikke går igennem tæppets vævning.

img_5032

img_5030

img_5035

 

Montering på væggen

Tæppet er blot hængt op på 2 stk “sømkroge” (Som er søm der også fungerer som kroge) De er slået ind i væggen og tæppet er hængt op på dem i listekanten som jeg satte på bagsiden af tæppet.

krog

img_6112

 

Det færdige resultat

Jeg er faktisk ret tilfreds med resultatet – som præcis opfyldte hvad det skulle, nemlig: Bedre akustik! Derudover tilførte det også “miljø” og dermed en hyggelig stemning til rummet…
Nem og billig måde at skabe fornyelse i boligen.

img_6114

img_6119


FØR var der ret tomt og “koldt” i rummet:
img_5026-1

NB: Jeps, spisebordet er også blevet udskiftet til et mere “varmt” plankebodt – hvilket der kommer et “DYI” indlæg om senere 🙂

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyelash Extensions - Har det ødelagt mine vipper?