Fredags forresten #12 – Nytårsforsæt og Permanent makeup

HAPPY NEW YEAR – Fik du set det du ville?

image

Tak – tanker og taknemmelighed…
Her på årets sidste dag er tanker mange – og det tilbageværende spørgsmål dukker
Uundgåeligt op i mine, og sikkert også mange andres, tanker = HVOR BLEV ÅRET DOG AF???

 

Året er gået præcis så hurtig som alle 36 andre, jeg til dato har deltager i. Dog føles det umiddelbart blot som om, at jeg kun har drejer et par gange omkring mig selv, og endnu engang befinder mig her – her hvor endnu er år snart går på hæld.

Fik du set det du ville – fik du hørt din melodi?
Om 2017 levede op til mine forventninger er svært at svare på – for jeg tror egentlig jeg gik ind i 2017 uden de store planer og forventninger – eller hoppede… for jeg mindes at jeg faktisk hoppede ind i det nye år sammen med Matti og 5 andre børn, præcis da rådhusuret slog sine berømte slag…

Ingen forventninger – ingen skuffelser…
Jeg har egentlig aldrig haft sådanne “rigtige” nytårsforsæt – ikke fordi jeg ikke har mål, ønsker og drømme for fremtiden – for drømme, dem er der bestemt nok af i det lille hoved. Jeg tror bare, at de kommer når de skal / og udleves når og hvis muligheden er der og helt uafhængig af hvilken måned på året det så er…

Jeg har altid de “obligatoriske” nytårsforsæt så som “Slankekur i januar – og alt det der”, men det bunder i virkeligheden mest i, det overflod af mad, og i den grad chokolade, jeg har tilført min krop gennem den foregående måned 🙂
Hvor om alting er, så vil jeg (håber jeg) gerne starte det nye år med at være lidt bedre ved min krop – og dermed mit sind ved at fjerne lidt sukker (okay meget) og dyrke noget mere motion. MEN det bliver altså først efter d. 3 januar – for på sin fødselsdag må man altså gerne starte dagen med rundstykker og slutte den med kage – hvis man har lyst – og DET har jeg 🙂

Nu må jeg hellere igang med aftenens dessert: ICE CHEESECAKE med kiks/nutella bund til de voksne OG flødebolle lagkage til børnene 😋

HÅBER i får den bedste aften og kommer godt ind i det nye år – med eller uden tasken fyldt med nytårsforsæt!

TAK – TAK – TAK  fordi i altid læser med og stadig er her – det er svært at beskrive hvorfor det betyder så meget – men det gør det – eller nej – DET GØR I !!!
Af hjerter TAK og GODT NYTÅR 🎉🎉

 

HUSK – at deltag i konkurrencen om et gavekort på hele 1000kr til Permanent Makeup … >> DELTAG HER

Vinder findes d. 1. Januar kl 21.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags forresten #12 – Nytårsforsæt og Permanent makeup