Så kom man da lige i julestemning…

Personligt brev fra julemanden… – December tip

christmas-2930502_1280
Juletraditioner

Som jeg omtalte i mit indlæg den anden dag (SE DET HER) så er jeg altså kommet i voldsom julestemning… Jeg overvejer seriøst om det ikke skal være i weekenden der skal pyntes op 😊 Jeg kan jo bare starte lidt i det små, ik…

 

Tror du på Julemanden?

Julen eller rettere hele december er for de flestes vedkommende fyldt med hyggelige traditioner, hvad enten det gælder adventsgaver, søndags æbleskiver, julefrokoster eller måske besøg af julemanden, som ligger en ligge gave i sokken når man sover…  Alt sammen traditioner, som vi ynder at holde fast i – for det er og bliver en del af hyggen…

Tilbage i 2015 skrev jeg et indlæg netop omkring en tradition, som mange sikkert har, og som er fulgt med mig fra min barndom, og som jeg husker var såå hyggelig – nemlig omkring Julemanden (SE DET HER) Det handler om at tro eller ikke tro på ham.
Jeg var selv ret gammel inden jeg ville erkende, at jeg jo godt vidste, at søndagspakken blev leveret af min mor og far. Den magiske illusion var alt for hyggelig til at ødelægge…
Sådan har sønnen min det vidst også, trods en alder på 8 år. Om han oprigtigt tror på julemanden tvivler jeg meget på, men han tror i hvert fald på, at vi ikke rigtig kan bevise eller modbevise det – så han tror stadig på, at julemanden vil berige hans julesokke med en gaver hver søndag i december… OG det tror jeg altså også han vil 😊

 

foto (18)

Et personligt brev fra Julemanden

Apropos julemanden, så vil jeg lige give et lille hyggeligt december råd videre til jer.
Vidste i, at man kan få et personligt brev fra selveste Hr. julemand – tilmed hver dag i december??
JO, den er god nok – man kan simpelthen få tilsendt 24 breve – eller FLASKEPOST er det egentlig, som tilsammen udgør en julehistorie. Brevene er personlige, med barnets navn og andre oplysninger, som man oplyser når man køber brevene på nettet – FOR JA, det er altså jer, kære forældre, der skal købe dem (undskyld hvis jeg skuffer nogen)

Jeg købte det første gang til Matti da han var 5 år (mener jeg han var) og han synes det var noget så hyggeligt! Vi brugte det som godnathistorie hver aften i december…
Brevene fås i flere udgaver alt efter hvor mange børn man har og om det er store eller små børn.
>BREVE KAN KØBES HER< (Det er dem der hedder “Flaskepost”)

 

Jeg overvejer egentlig om jeg skal gøre det igen – bare for hyggens skyld, en julegodnathistorie bliver man da aldrig for gammel til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom man da lige i julestemning…