Snot og selvforkælelse... Next stop – Ingefærshot!

OUTFIT – Grønt er godt for øjet…

gron_1
For et par uger siden, var jeg til 2 x 30 års fødselsdag – ung med de unge, eller yngre om man vil… 😊
Jeg brugte lejligheden til, at retfærdiggøre overfor mig selv, at en shoppetur var nødvendig!

 

En Insta-afstemning

Jeg gik målrettet efter noget i grønne toner – grønt er jo godt for øjnene, har jeg hørt, og 99% af gangende hvor jeg skal “ud” ender jeg i SORT! udover farve, så var jeg også sikker på, at det skulle være noget, som kunne bruges med mine slidte jeans. Jeg er desværre IKKE en kjolepige – jeg føler mig lillepige agtig(på en tåbet måde) når jeg får sådan en sag på, og så har jeg altså heller ikke de flotteste, længste eller tyndeste stænger til sådan en lille sag… Andre ser godt ud i kjoler – bare ikke mig!

Jeg fandt min(e) grønne sager og formåede at holde min shopping på et yderst budgetvenligt plan!
Mit outfit blev en sammensætning af gode gamle sager fra skabet – og forholdsvis billige tilføjelser i form at en blomstret chiffon bluse med høj hals og lange ærmer og lækker Aware blazer fra Vero moda – OG ikke at forglemme, en yderst billig neglelak fra H&M – som var overraskende holdbar.

Normalt får jeg altid shellac på mine negle, som er en neglelak der holder ca. 3 uger – MEN det havde jeg altså ikke fået booket tid til.
Læs mere om shellac HER

Faktisk havde jeg også købe en mørkgrøn satinskjorte i H&M – og jeg var meget i tvivl m hvilken jeg skulle tage på. Derfor lavede jeg en afstemning på min InstaStory (@ByLouiseVorre) Resultatet blev, med 77% af stemmerne, storsejer til den mønstrede fra Vero Moda  – Folket havde talt, og det blev derfor den jeg tog på 🙂

gron_2
Outfittet blev dette på billedet – ja altså lige bortset fra de sorte jeans, men huller på knæet! Da jeg satte mig på hug i dem (derhjemme, heldigvis) skal jeg lige love for, at de ellers acceptable størrelse huller fik yders større dimensioner, som dermed ikke længere ar så acceptable…

 


OUTFIT – LINKS
Jeg har fundet links til nogle af tingne herunder – måske i kan bruge noget til f.eks. outfit til julefrokost eller andre festlige lejligheder.
Skjortebluse med mønster HER
Aware Blazer – HER
Skind taske – HER
Armring – HER
Neglelak – HER

Satinskjorte som jeg ikke kom i – men som jeg selvfølgelig beholdte – HER

 

Tidligere indlæg

Shellac der holder // Vippe extensions // Botex me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snot og selvforkælelse... Next stop – Ingefærshot!