BLACK FRIDAY – Oversigt over gode tilbud… og en snert af panik!

JULEGAVEØNSKER – Det kan du ønske dig / det kan du give…

julegaver_bylouisevorre

reklame
All I Want For Christmas…
Julen nærmer sig med glædelig hastighed! Det betyder, at vi skal have styr på julegaveønskerne – OG julegaverne til dem vi har kær…

Det er ikke altid så lige nemt for mig at finde på, hvad jeg skal ønske mig.
MÅSKE har i også svært ved at finde på ønsker – ELLER svært ved at finde på hvad i skal købe til en anden… ?!?
Derfor har jeg fundet lidt inspiration til jer. I år har jeg nemlig, overraskende nok, produceret en forholdsvis stor (okay KÆMPE) ønskeseddel – så jeg deler gerne ud af ønsker 🙂

(Alle links findes nederst i indlægget)

smykker

SMYKKER

Et smykke er altid en skøn gave – både at give og modtage. Som jeg tidligere har fortalt (HER) har jeg på mine gamle dage fået huller i ørerne 🙂 SÅ NU kan jeg dæleme ønske mig øreringe – og det gør jeg så – mange endda 🙂
Et af de par jeg især har forelsket mig i er DISSE HER FourDots ørekravlere fra ByMille – De er helt enkle, og alligevel ikke – jeg er vild med at de ”kravler” op af øret.

Fingerringe er skønne at pynte fingrene med – MyUniverse fingerringen er bestemt en lækkerhed, jeg vil elske at sætte på min finger.
Begge dele ønsker jeg mig faktisk så meget at jeg overvejer om jeg skal give mig selv julegave i år – OG  købe dem NU – De vil være perfekte til lørdagens tøse-julefrokost 🙂

 

MAKEUP/BEAUTY

Jeg bruger en del penge på diverse beauty produkter – men der er altså produkter jeg er for ”nærig” til at købe, men som jeg vildt gerne vil have – fjollet, for det er ikke engang vildt dyre ting…

FACEMIST – Jeg har LÆNGE ønsket mig denne SUPERFRUIT FACE MIST fra Beaute Pacifique.
SuperFruit Face Mist give lynhurtig din hud en opfriskning/glød – blot med få sprøjt. Kan anvendes på huden både med og uden makeup på. Med få sprøjt opfriskes huden – og hvis man har makeup på, “samler” den og frisker det op – SMART.

Boss Femme parfumen er min yndlings, og har fulgt mig i flere år – den er værd at købe OG den kan købes til -25% i Matas LIGE NU (HER)

Vippeserum… Selvom jeg har Eyelash Extensions på, så bruger jeg af og til vippeserum, fordi det styrker mine egne vipper. Denne serum fra Revitalash er rigtig god og til en fornuftig pris.

tasker

TASKER

Jeg er VILD med accessories – især tasker… – OG de skal være lækre men ikke alt for dyre 😊
Jeg har fundet 2 bud på tasker, som vil bringe glæde under træet…
Rejsetasken fra Leather by Coruim har jeg faktisk selv, og er meget glad for den. Den bruges både til weekendture og træning – ja den har sågar været med på BIG shopping! Det er en unisex model, så den kan også gives til ”HAM”. Kvalitet er værd at nævne – for den er i top – blød og lækker bøffelskind.
(læs evt. tidligere indlæg om den HER)

Bumbag/Bæltetaske, er min tro følgesvend!
Min er klassisk sort skind – så jeg kunne altså godt drømme om DENNE BUMBAG. Kernelæderet er et råt materiale og designet på denne taske diver kant og personlighed til ens outfit.

 

NYT TIL HJEMMET

Hvis du eller en du kender elsker boligindretning, så kan ting til hjemmet aldrig gå helt galt. Jeg ELSKER boligindretning – og især at få nogle lækre sager som jeg egentlig er for “nærig” til at købe selv. F.eks. denne KUBUS STAGE ønsker jeg mig BIG TIME!
Den skønne HOUSE DOCTOR væglampe vil være så smuk i mit soveværelse 😊
Vaser, lysestager, Royal Copenhagen krus eller tapas fade, går man nu heller helt galt i byen med…

 

LINKS:

Øreringe HER // Fingerring HER // Rejsetaske HER // Bæltetaske HER // Parfume HER // Vippeserum HER // Face mist HER // Lampe HER // Kubus HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY – Oversigt over gode tilbud… og en snert af panik!