OUTFIT – Grønt er godt for øjet…

Fredags Forresten #10 – Et tilbageblik og TILLYKKE!

fullsizerender

Med frygt for at lyde ulidelig klicheagtig – så forstår jeg seriøst ikke hvor tiden bliver af…
Førhen – ja altså før rynkerne og før jeg havde en pensionsopsparing (eller i hvert fald vidste jeg havde en) – dengang gik tiden præcis lige så hurtig, det betød bare ikke så meget. Dengang var det blot en konstatering, en kliche der kom fra læberne i tide og utide, uden egentlig at ligge så meget i det. Sådan har jeg det ikke i dag – det giver ligesom lidt mere stof til eftertanke…
Det er et tegn på vejen om, at du er ved at være gammel Louise…– Yes, I know!

 

FORRESTEN…

… SÅ var det i går præcis 1 år siden, at jeg var hos lægen for at få fjernet et modermærke. Jeg husker dagen som var det i går! … Det var heldigvis ingen dårligdomme i det – altså i modermærket, kunne de konstatere efterfølgende. Better safe than sorry, right!


… SÅ
er det MORTENS AFTEN i dag – og dermed præcis 1 år, at jeg satte tænderne i den lækreste andesteg serveret med flere udgaver af kartofler, altså både hvide, brune og franske (sidstnævnte helt klart de vigtigste) Alt sammen blev dynget til med den lækreste brune sovs 😊
Desværre har ingen inviteret os på and i år – så aftenens menu kommer nok bare til at stå på en flad Pizza Margherita ☹

… SÅ bliver jeg faktisk en smule forvirret over det der Mortens aften – for i virkeligheden hed ham vi fejrer  åbenbart Martin, kunne min 8 årige søn belære mig om, og man spiste faktisk gås… But why??

… SÅ blev jeg (OVER)sentimental den anden aften – jeg sad bogstaveligtalt og græd sammen med min bærbar computer, eller den græd ikke, tror jeg da ikke…. Det jeg græd over var et glædelig gensyn med en ordentlig røvfuld billeder fra sønnens børnehavetid. Det var nu en tryg og hyggelig periode den der børnehavetid… IGEN må jeg være klicheagtig – Hvor blev tiden af??

Se lige den lille purk sammen med bedstevennen – et venskab som stadig holder♥

img_4151

…SÅ fastholder jeg mig lige til emnet om ”tiden der flyver”…
(Bemærket lige den røde tråd i dag, ik 😊)

På søndag er det præcis 28 år siden, at en lille dreng kom til verden.
En dreng der på så mange måder vendte mit liv på hovedet – og som siden den november nat for 28 års siden, har haft direkte adgang til hele mit følelsesregister.
Det lille kolikramte barn opfyldte straks en KÆMPE DRØM hos mig, men var også årsag til manglende søvn! Han har nu i 28 år fremkaldt uendelige følelser som glæde, frustrationer, grin, hygge, irritation og UENDELIG STOLTHED!!  – for bare at nævne nogle stykker!

Det er min kære lillebror jeg taler om – en lillebror som jo altid har være meget lille i mine øjne, da han er 9 år yngre en mig… Men jeg må sande, at han er blevet stor – ja en voksen mand faktisk – en mand som klarer livet så godt – helt derover i København.

TILLYKKE med fødselsdagen kære lillebror    

BylouiseVorre_NiclasVorre

 

hole_in_one

Niclas_bylouisevorre

lillebror

GOD WEEKEND SKØNNE MENNESKER

XXX
Louise

Tidligere indlæg:

Mascha Vang selvbruner mousse // Sunde banan pandekager

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT – Grønt er godt for øjet…