KageKids - et smart kit til sjove og fine Cupcakes

NYT HÅR – BALAYAGE! Kunstpausen er over, jeg er tilbage…

balayage_1
Hulubulu, Louise hvor du henne…?!?
Jeg tror desværre jeg har slået en kedelig rekord – som jeg slet ikke er stolt af. Det er (desværre) over 14 dage siden, at jeg sidst har lagt et indlæg her på bloggen.
Det skyldes på ingen måde, at jeg ikke gider bloggen mere eller at jeg ikke har noget at skrive om – for jeg har faktisk mere en rigelig med blogemner på tapetet.
Jeg har bare mentalt været et andet sted, og troede på, at det var bedst lige at glemme skriveriet lidt, for på den måde, at få ophobet noget ekstra energi. MEN jeg måtte sande præcis dèt, som jeg egentlig på forhånd godt vidste, sådan helt indeni…  – fraværet og stilheden havde faktisk stik modsatte effekt!!

Det er helt sikkert svært for andre at forstå, men bloggen er lidt ”en del af mig” og måske en form for lufthul, min fritidsinteresse som jeg brænder for – præcis som jeg forstiller mig en maratonløbet har det med sit løb…
Uanset hvad, så har jeg savnet jer, savnet bloggen og savnet at skrive – så her er jeg altså igen 😊

 

NYT HÅR TIL MIG

I efterårsferien tog jeg et par timer ud af kalenderen hvor der kun stod LOUISE på – det er ikke så tit det sker, hvilket også kan siges om mine besøg hos frisøren. Det var faktisk 1 ÅR siden jeg sidst sad i frisørstolen, så det må siges at være op tide 😊
Mit hår var blevet noget orange efter en gammel ”Ombre” som for længst havde udtjent sin værnepligt.

haar_forSådan så det ud dag jeg kom til frisør – altså inden hun gjorde noget 🙂


BALAYAGE METODEN

Mit ønske til frisøren var, at bevare min egen bundfarve – det er jo med at nyde den, så længe jeg IKKE har en grå en af slagsen 🙂
Derudover ville jeg gerne have det lysnet på en naturlig måde og dermed få nedtonet det orange.

Den søde og dygtige frisør hos Poul M i Viborg (NEJ, DET ER IKKE SPONSORERET 😊 ) benyttede den såkaldte Balayage metode – hvilket vil sige, at man “tegner/maler” lyse striber direkte på håret. Dette gøres i fri hånd, så håret får et naturligt look med et tilfældigt spil. Striberne blev ikke malet så langt op mod bunden, så jeg stadig havde min egen lidt mørkere bund.

Resutatet blev så flot, synes jeg da selv, 😊 Min hårfarve ser i hvert fald ret naturlig ud, og det orange er væk – jeg er så glad for det!

Egentlig vil jeg gerne have en lidt mørkere bundfarve, så kontrasten til det lyse var større, og så den mørke bund kunne skabe større kontrast til mit lyse ansigt, men hvis vi begynder at farve bunden, så ses udgroningen ret hurtig, og det går jo ikke når man går til frisør 1 gang om året ca. 😊

Jeg er glad for resultatet – i kan se før og efterbilleder her:

for_efter_balayage

balayage_1

balayage_2

For at vedligeholde den “koldere” farve vasker jeg mit hår i Silver shampoo fra Milkscake – Jeg bruger det ca. 1 gang om ugen.    
>Find silvershampoo HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KageKids - et smart kit til sjove og fine Cupcakes