FREDAGS FORRESTEN #6 - Taknemmelighed og vatpinde...

Gode læs-selv bøger til (fodbold) børn – SPAR 20% på ALLE BØGER i dag

fullsizerender3

fullsizerender1
Læs med landsholdet – SPAR 20% på SAXO.dk

Jeg tør godt at sige, at min kære søn mildt sagt ELSKER fodbold – og her taler vi altså om ALT der har med fodbold at gøre! Hvis der var et fodboldbillede på emballagen til vaskepulver, så er jeg SIKKER på han ville ønske sig det… -Hvilket egentlig også ville være meget smart – for drengen sviner adskillige sæt fodboldtøj til HVER DAG!
Helt samme begejstring tør jeg godt at sige, at han ikke er i besiddelse af, når det handler om læsning! Jeg ved i virkeligheden godt hvor han har det fra – UNDSKYLD min skat – det er desværre nok noget du har arvet fra mig!

 

LÆS MED LANDSHOLDET

I håb om at skabe lidt mere læse-interesse hos bettemanden, har jeg købt nogle ”Læs-Selv” bøger til ham – som selvfølgelig handler om fodbold.
De hedder: Læs med Landsholdet og er en ny serie af 8 letlæsningsbøger, som Carlsen og DBU er gået sammen om at lave for at stimulere fodboldglade drenge og pigers lyst til at læse.
Matti fik julelys i øjnene da han åbnede pakken – det er ikke just den begejstring han normalt har for bøger – OG han gik tilmed straks i gang med at læse – ganske vidst kun et par sider – MEN det var på helt eget initiativ så lidt har jo også ret!
Bøgerne er udarbejdet til fodboldglade børn i 2.-3. klasse.

 

SPAR 20% på alle bøger

Bøgerne koster normalt 69,95 vejl. MEN i dag – frem til d. 4/10-2017 – kl.: 23:59 har SAXO -20% på alle deres bøger.
SÅ SKYND JER IND OG KØB hvis i mangler en god bog til en fodboldglad dreng eller pige 😊

>>KØB BØGERNE HER<<

 

fullsizerender

fullsizerender2
affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FORRESTEN #6 - Taknemmelighed og vatpinde...