VIND GAVEKORT PÅ 1000 kr... (U)hyggelig god aften

FREDAGS FORRESTEN #8 – 1000 kr til dig og teaktræ til mig

image
Tilbagevendt fra “ynke-land”

Beklager mit fravær – men jeg har altså været nedlagt til sengen og sofaen! NU er jeg frisk og klar igen 😊

Gæt hvad… Jep, det er fredag så i skal da lige have en omgang “Fredags forresten” …

 

FORRESTEN…


…SÅ
har jeg stadig DÅRLIG SAMVITTIGHED fra i går aftes…
Jer der følger med på min Instagram (@ByLouiseVorre) har måske set min InstaStory fra i går aftes, hvor jeg ved 22 tiden kværnede en ½ pose chips – LIGE INDEN SENGETID!! … FOR POKKER ALTSÅ, hvor svag har man lov at være!
(Psst.: De smagte møg godt – så jeg spiser resten i aften 😊 )


…SÅ kan du her på bloggen deltage i konkurrencen om ET GAVEKORT PÅ 1000 kr til Kostumelandet.dk

Deltag >> HER <<


…SÅ
starter skolernes efterårsferien jo i dag – og denne gang er det altså ikke kun Matti der, hjemme hos os, kan blære sig med en hel uges ferie, jeg har nemlig også ferie – HELE UGEN.
Jeg plejer egentlig kun at holde et par dage, og gemme de sidste dage til juleferie – MEN den tilfalder ikke mig i år, så jeg snupper en hel uges efterårsferie i stedet for, wup, wup!
Jeg ville ønske vi skulle rejse på en lille mini ferie – derfor valget af billede, med min lækre rejsetaske fra Leather by Coruim 🙂 Men det skal vi altså ikke, øv… Jeg er dog sikker på, at vi får en møg hyggelig ferie alligevel – med en del bold i haven, de lover jo skønt vejr 🙂


…SÅ
skal jeg snart starte op på nogle nye cremer og ansigtsprodukter – jeg glæder mig helt vildt meget til at komme i gang og til at fortælle jer om de (forhåbentlige) gode resultater. Serien hedder ”nimue” og er fra min vippe/negle “dame” Beauty by Koco – som i øvrigt lige er blevet nomineret til at deltage i kapløbet om ”Byens Bedste Wellness” i Viborg – en pris hun (selvfølgelig) vandt sidste år!


…SÅ
har min kære far givet mig en masse gamle og lækre teaktræsmøbler – eller de kan blive lækre, forhåbentlig! Der er både spisebord med 6 stole, en fed stige (til dekoration), en standerlampe og et lille bord. NU skal jeg så i gang med at shine det lidt op – uden jeg helt ved hvordan jeg skal gøre! HVIS du er møg sej til den slags, så må du meget gerne give dine bedste fif videre til mig (Skriv i kommentarfeltet) TAK!!!!


Ha´en helt igennem skøn og fantastik fredag – OG efterårsferie, hvis i (også) er heldige at have sådan en!

XXX
Louise

Tidligere indlæg

Shellac der holder // En (U)hyggelig fredag // Sunde og lækre kager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND GAVEKORT PÅ 1000 kr... (U)hyggelig god aften