(U)hyggelige HALLOWEEN planer... – og RABATKODE til jer!

NÅR TIDEN ER GO`… Giveaway – vind et lækkert ur!

gaw
Et ur, et smykke, et visitkort… 

Ure går bestemt også ind under accessories kategorien, som jeg er pænt pjattet med. Udover at det jo er pænt praktisk, at vide hvad klokken er 🙂 Så er et ur altså så meget mere end en praktisk foranstaltning… Det er jo et smykke i sig selv – og en form for visitkort – jeg ligger i hvertfald altid mæke til folks ure.

Har i set den lækre GIVEAWAY der lige er startet på min Instagram? @ByLouiseVorre – Hvis ik, så smut da lige forbi og tjek det ud…
Man kan nemlig deltage i konkurrencen og et lækkert Obaku ur fra COW CONCEPT.

logo_cowconcept
Mange af jer kan sikkert genkende navnet COW CONCEPT de er nemlig blevet nævnt et par gange her på bloggen, men i de fleste tilfælde har det været i forbindelse med deres skønne tasker – jeg EKSLER jo tasker, og dem har de MASSER gode udgaver af. MEN de sælger altså også Obaku ure.
Du kan se alle deres Obaku ure HER

Jeg ret vild med det klassiske og tidløse design på de her ure – og hvis jeg skulle vælge èt ur, så ville begrænsningen blive svær…
MEN hvis nu jeg SKULLE vælge, så ville valget nok stå mellem det der er som gevinst denne uge og modellen: OBAKU FLINT NIGHT – black mesh (SE DET HER) – jeg ved godt det er et herreur – men med den store hånd jeg er udstyret med, så vil jeg altså helst have mine ure meget store. De fleste jeg har hjemme er også herreure – det er der jo heldigvis ingen lov om, at man ikke må.

Måske man skulle overveje at slå til nu – det er nemlig sat ned til kun 700,. fra 1.499,- Det er da næsten for dyrt at lade være 🙂
BEMÆRK lige – at der er super TILBUD på det fleste ure derinde lige NU…

v171gmvbmb

Obaku ure er en dansk kollektion af designer ure, inspireret af klassiske danske designtraditioner. Det har et lækkert tidløst og elegant design, som bestemt egner sig både til hverdag og fest.
Armbåndsuret er lavet i høj kvalitet. Glasset er lavet i materialer der gør at det kan modstå ridser. Batteriet på uret er miljøvenlige Spron batterier der ikke indeholder hverken bly eller kviksølv.

> LÆS MERE OM OBAKU URE HER

 

HUSK AT DELTAG I KONKURRENCEN >> HER <<

v149lxcimc____

Indlægget er lavet i samarbejde med COW CONCEPT

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(U)hyggelige HALLOWEEN planer... – og RABATKODE til jer!