NÅR TIDEN ER GO`… Giveaway - vind et lækkert ur!

FREDAGS FORRESTEN #5 – Penicillin – Rabatkode og Giveaway…

kokken_bylouisevorre
Mine damer og herre – så blev det endnu engang fredag!

Udover at fredagen byder op til weekend i min lejer, SÅ står den sørme også på FREDAGS FORRESTEN! 🙂


FORRESTEN ….

…SÅ har bloggen 3 års fødselsdag I DAG – hvor vildt er det lige at min lille ”blogger-baby” har eksisteret i hele 3 år. Man siger jo at tiden flyver afsted – og det fly er jeg i den grad med på!
TAK fordi i læser med – det betyder skisme meget i mit hjerte, det mærkes godt – TAK!!
HAR I SET DEN STORE FØDSELSDAGS GIVE AWAY?  >>SE HER <<


…SÅ
spekulerer jeg på om man må drikke vin når man er på penicillin? Hmmm. Hos lægen sagde de ikke noget om at man ikke måtte, men de sagde jo egentlig heller ikke at jeg måtte. I morgen skal jeg til et arrangement, hvor jeg formoder, at der bliver serveret en flaske vin eller to (altså ikke alene til mig, bevares) … Mon jeg skal hoppe på vandvognen?

…SÅ har jeg i samarbejde med COW CONCEPT en lækker G I V E A W A Y på min Instagram lige nu. Smut da lige derover og deltag i konkurrencen om det lækkert ur. @ByLouiseVorre

…SÅ så tager en bid jo ofte den anden – som man siger… Efter jeg fik ”gen-lavet” mine huller i ørerne for nogle uger siden, så har jeg i den grad fået blod på tanden – altså ikke i bogstaveligt fortand MEN i form af lyst til at få lavet flere af de gamle huller – skulle jeg mon få et eller to mere i ørerne?

 …SÅ kan i lige nu få 15% i RABAT på kostumelandet.dk ved brug af min rabatkode, som gælder hele shoppen i september og oktober måned.
>> FIND RABATKODEN HER <<

God weekend til jer alle…
I aften vil jeg fejre mig selv (eller bloggen) i mit stille sind – mens den står på sofa hygge, underholdnings TV programmet ”ALLE MOD 1”, popcorn og familie tid 😊

XXX
Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR TIDEN ER GO`… Giveaway - vind et lækkert ur!