10 ting jeg ikke forstår…

FREDAGS FORRESTEN #4 – Lidt om GAVEKORT og TV-Kamp!

fullsizerender
Så blev det weekend hos os – og denne står på hygge, familietid og så selvfølgelig FODBOLD.
Sønnen har planlagt nogle kampe vi skal se på TV, men lur mig om jeg ikke også kommer på “hjemmebanen” (vores have) et par gange eller to. Det er faktisk også en skøn måde at være sammen på. Matti bliver altid så glad når han løber rundt på banen og leger den ene kendte spiller efter den anden – og udover min kondi, så får jeg også trænet hjernecellerne i at huske – huske navne på fodboldspillere – All Over The World.


God weekend til jer alle – og
FORRESTEN…

…Så kunne man holde en 100-dags fest (som børnehaveklasserne gør de fleste steder i landet, når de har gået i skole i 100 dage.) I dag vil 100 dags feste kunne holdes fordi, der i dag kun 100 dage til juleaften…
Med den ”speedy gunzales” fart der ellers har været over 2017, så må jeg nok hellere indstille hjerne på gaver og ønskesedler – før jeg ved af det, befinder jeg mig med munden fuld af brun sovs og andesteg… Nååh nej, vi skal have kalkun i år.

…Så er der både en konkurrence og rabatkode på vej mod jer – Stay tuned!!
Jeg kan sige så meget så det handler om fest, farver, sjov og ballade – og 1.000,-

…Så er jeg (åbenbart) møg pinlig at have med på fodboldstadion – og nej, det er så ikke fordi jeg formåer at gøre gumme kvinde-fodbold jokes til virkelighed… Næ nej, det er skam fordi jeg ser vildt fjollet ud når jeg jubler… ! I hvertdald set med min søns øjne – måske har han ret?! jeg må forsøge at beherske mig fremover 🙂

…Så er jeg blivet helt forelsket i mit hår efter jeg har brugt den bedste hårmaske EVER – det er en god grund til at Redken kalder den EXTREME (DET ER DENNE HER)

…Så må jeg konkludere, at en karry farvet bluse med danse piger på, ikke virkede som manipulation – jeg tabte altså “TV-kampen” i fredags (se tidligere indlæg her) Vi så, som jeg forudså, IKKE Vild Med Dans – men i stedet så vi Alle Mod 1 på DR, det var egentlig også ret hyggeligt og sønnen synes det var vildt sjovt…
-BONUS: så genudsendes Vild Med Dans lørdag eftermiddag – perfekt undskyldning for at smide sig på sofaen og flade ud:-)

 

God weekend til alle i søde mennesker!

 

Indeholder affiliate link

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg ikke forstår…