FREDAGS FORRESTEN #3 ... Hygge-sokker og TV-dilemma

10 ting jeg ikke forstår…


IMG_6688
Nu har jeg jo aldrig påstået, at jeg er mere end almindelig begavet… Jeg er nok bare sådan helt gennemsnitlig almindelig kedelig – så der er altså en del jeg ikke forstår…

JEG FORSTÅR ALTSÅ IKKE…

1: … Folk der kalder deres forældre ved navn og ikke ”mor og far”
Det er lidt mærkeligt synes jeg! Nysgerrige stakler som mig, bliver jo helt rundforvirret når man ”overhører” en samtale i supermarkedskøen og den man er sikker på er en SØN pludselig siger ”Jan” til den man var sikker på er FAR!

2: … Hvorfor det hedder  VIN-gummi?
Det er i min verden yderst ulogisk at kalde et stykke slik, hvis målgruppe er børn, for noget med VIN! Specielt også når der ikke er skyggen af vin i… Okay, svin-gummi er selvfølgelig heller ikke det bedste ord – men trods alt mere rigtig.

3: … Mattis sovemønster
Mandag – fredag, kan man ikke få hyggetrolden ud af den varme dyne kl.: 07.00 (jeg forstår ham så udmærket GODT)
Lørdag – søndag kan man så ikke få ham til at blive under den varme dyne til kl. 07.00 (jeg forstår ham så absolut IKKE)

4: …Ordsprog
Jo, jeg forstår dem egentlig og bruger dem, uden at tænke yderlige over dem – FØR NU. Min kære søn tager ting meget bogstaveligt – OGSÅ ordsprog. Det er derfor gået op for mig, at der er pænt mange ordsprog derude, som slet ikke giver mening – men som man (læs jeg) slynger ud af munden uden filter… Der er efterhånden mere filter på SnapChat…
”At tage benene på nakken”
Som om man kommer hurtigere frem på den måde – I don´t think so
”Ellers falder der brænde ned”
Hvorfra? …Hvis man har brændeovn, er det vel egentlig en positiv handling, hvis brænde bare sådan falder ned fra himlen!

 5: … Hvorfor der ikke findes en lille urrem til Garmin Vivofit 3 – præcis som der gjorde til 1 og 2 ??
Vi har købt et Garmin V 3 til sønnen, men urremmen er alt for stor (Som i voksen størrelse jo)– der findes åbenbart ikke flere størrelser rem, og deres Junior udgave går kun op til 8 år!! …hmmm.

6: … Hvorfor folk overhoved lægger mærke til prisen på mælk. Man skal seriøst drikke meget mælk for at det kan rygge i budgettet om det koster 6,95 eller 8,95 pr. liter. Måske er det bare os der drikker ualmindelig LIDT mælk… ?

7: … Hvordan man kan være vild med FIFA – altså fodboldspil på Playstation.
Jeg er seriøst ved at falde i søvn HVER gang jeg spiller FIFA 17 (altså med sønnen). Jeg kan IKKE holde mig vågen eller se det mindste sjove i det. Så hellere 1 times bold i haven – i regnvejr!

8: … Hvorfor vi skal have 2 sygesikringsbeviser – Slå det dog sammen, så vi har ET som gælder hvor end vi er, GUL eller BLÅ – I don´t care…

9: … Hvorfor der skal være så mange varianter af Marabou chokolade
– MEN ingen med knas! Det er en ”ommer”

10: … Hvor jeg altid skriver “heller ikke” forkert…
Jeg skriver uden undtagelse ALTID “helle rikke” i stedet for “heller ikke” – det er så sikkert som ammen i kirken – trods det at jeg er bevidst om det, lykkes det aldrig at skrive det rigtigt.

__________________________________________________________________________

Tidligere indlæg:

Fredags forresten // Sunde muffins // 12 webshops i ÈT

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FORRESTEN #3 ... Hygge-sokker og TV-dilemma