Den aften jeg vaskede mine fødder i mælk... Nem og billig fodbehandling

De 10 ligegyldigheder om mig…

fullsizerender
Jeg blogger om MIG SELV i dag
– nogen vil finde det ”interessant” – andre aldeles ikke!

Det er HELT ok hvis du vender tomlen nedad lige nu – så hop du bare videre til næste indlæg 😊

For nogle dage siden lagde jeg en forkortet udgave om mig på Instagram, da der var kommet en del nye følgere til. Det er der faktisk også her på bloggen – eller læsere hedder det jo 🙂
Som TAK, synes jeg at ” De 10 ligegyldigheder om mig” var en fin måde at byde dem VELKOMMEN på 😊
Derfor i en lidt mere fyldig udgave her:

 

Her kommer de så – “De 10 ligegyldigheder om mig”

1.    Jeg besidder ikke meget tålmodighed. Det kan være svært at vente på handling, når først jeg har fået en ide -og ideer får jeg mange af, nogle bedre og mere gennemtænkte end andre 😊

2.    Jeg kunne leve af Marabou chokolade og håndværkere (altså rundstykkerne) hvis IKKE det var fordi jeg tænkte på mit udseende og helbred. Jeg spiser MANGE grøntsager hver dag – selvom jeg egentlig ikke er så vild med dem.

3.    ENHVER mands drøm 😊 –var der engang en kvinde der sagde jeg var – MEEEN det var altså KUN sagt ud fra den betragtning, at jeg godt kan lide at se fodbold – både på TV og in real life – OG så fordi jeg laver aftensmad (næsten) hver aften 😊 Kvinden (måske læser du med “J”) er i følge hende selv OG hendes  x-manden IKKE just en haj i et køkken og fatter sig ikke på det der bodt 🙂

4.    Jeg har læst pinligt FÅ bøger i mit liv (udover godnathistorier for Matti selvfølgelig) Jeg kan simpelthen ikke samle mig om det, og keder mig når andre omkring mig sidder og læser og bare er helt stille… – dette punkt hører nok lidt sammen med punkt 1

5.    Jeg er indehaver af 2 kroniske sygdomme (Morbus Crohn) en tarmsygdom og (Morbus Becterew)  en gigtsygdom i ryggen. De to sataner er der, MEN de får IKKE lov til at bestemme over min krop – sætte dagsordenen eller begrænsningerne i mit liv – ikke ret mange i hver fald…

6.    Jeg tænker alt for meget over hvad andre tænker og mener… Sådan har det egentlig altid været, men jeg er opmærksom på det, og arbejder hver dag med at være ”ligeglad”. Såfremt jeg gør hvad jeg er overbevist om er det ”rigtige”, så må andre jo egentlig godt mene noget andet hvis de vil – det vil der nemlig ALTID være nogen der gør. Vi er heldigvis ikke alle ens, og vil derfor heller ALDRIG kunne gøre alle ”tilfredse”
Tænker også alt for meget på om folk bliver skuffet. F.eks så ”høflighedsspiser” jeg hos folk, også selvom jeg måske ikke har lyst til et det serveres.

7.    Mine forældre blev skilt da jeg var 25 år og for længst flyttet fra reden. Alt for gammel til at være ked af det, synes nogen jeg var, men det var stadig en helt anden verden der fulgte med – selv den dag i dag. Ikke sagt det er dårligt, men der er stadig mere koordinering over tingenen – og en snert af dårlig samvittighed, når det ikke lykkes at dele sol og vind lige!

8.    Jeg er dårlig til at bede om og modtage hjælp… Det er tit nemmere at gøre alt selv – i hvert fald inde i mit hoved. Nogle gange er det bare ikke helt muligt at gøre/ nå alt selv.
”Kan selv  & Vil selv” har vidst  fulgt mig siden ”trodsalderen” 😊

9.    HYGGEGRIS – jeg elsker, elsker, elsker at hygge! Uanset om det er med dyner i sofaen, filmhygge, cafetur, picnic eller rejser – NYDE livet med dem der er omkring mig er det bedste jeg ved – GID der var mere tid til det.

10.    ”At give” er en gave i sig selv… Jeg elsker at give andre gaver, oplevelser eller noget som gør dem glade. Det gør mig mindst lige så glad at give noget til andre som selv at modtage… Det bedste er nu at give til min dejlig søn – både gaver, oplevelser og kærlighed!

 

TAK til alle jer der læste helt herned 🙂
– GOD dag til jer alle …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den aften jeg vaskede mine fødder i mælk... Nem og billig fodbehandling