Gæsteblogger med “Tropisk skyr is”

GÆSTEBLOGGER – med lækre salater


image
Da jeg stadig er ret begrænset i mit skriveri, har jeg fået endnu en inspirerende kvinde til at gæste bloggen – denne gang med en opskrift på en lækker salat…
Jeg har “fundet” hende på Instagram og har længe fulgt hendes skønne univers.
Nu er hun så her på bloggen – ta’ godt imod hende!!

 

image

Hej med jer…
Mit navn er Anette Frisk – jeg er 36 år og bor på Sydsjælland med min mand og vores søn på 6 år. Vi er en travl familie med lange arbejdsdage og masser af fritidsaktiviteter men jeg prioriterer altid at få lavet en god og sund aftensmad.

For et par år siden prøvede jeg i en periode at leve efter Paleo principperne – og det blev vi rigtig glad for. Jeg har derfor holdt fast i, at vores aftensmad stortest altid består at kød med salat og det stiller store krav til
afveksling i salaterne – så det er lækkert at leve sundt og man ikke kører død i samme kedelige salat dag efter dag.

Når jeg handler ind kigger jeg gerne på årstidens grøntsager, de er som regel billigere og udfra det sammensætter jeg salaten i butikkerne – så farverne i salaten er gode sammen. Da jeg ikke spiser dressing, søger jeg altid for at have frugt i salaten, da det ofte bidrager med væske som hindre salaten i at blive tør.

En af mine favorit salater er denne salat bestående af:

image
Hjertesalat, grønne druer, edamame bønner, avokado, granatæbler, feta og pinjekerner

Den er helt perfekt til sommerens grillkød 👌🏽

Savner du inspiration til flere skønne og sunde salater eller måltider er du altid velkommen på min IG: Frksvenssonfrisk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger med “Tropisk skyr is”