Rene fliser – NEMT OG BILLIGT

Er det OK at tale grimt til hinanden – på de sociale medier?

louise_vorre
Advarsel: Når et lille pip bliver til en lang svada, med et godt budskab!
Tal ordentligt til hinanden … 

Når man stikker næsen frem, hvad enten det drejer sig og at være blogger, politikker, fodboldspiller, journalist eller noget helt andet, ja sågar blot ligger en opdatering på sin facebook – så sker der med sikkerhed det, at folk vil have en mening om det man siger og gøre. Forhåbentlig er de fleste positive, men det vil være naivt at tro, at de knap så opmuntrende personer ikke også vil være synlige derude… Når jeg nu skriver ”derude”, så mener jeg vel i virkeligheden ”de sociale medier” Det er som om, at lige præcis DER, er det helt okay at man siger sin uforbeholdne mening om noget andre siger, viser eller gør – ja sågar folks udseende. Det er som om, at nogen har opfattet de sociale medier som en verbal losseplads, hvor alt det man ikke ellers ikke lige kan komme af med, kan læsses af der.

Det er ingen hemmelighed, at meget af min fritid går med at hoppe fra facebook til Instagram til Snapchat og tilbage igen, som en anden hoppebold med koffeinchok. Jeg kan jo bare holde mig væk, hvis jeg ikke kan lide lugten i bageriet – MEN HVORFOR?
Er det mig der er møg gammeldags og totalt har misforstået konceptet?
Personligt forstår jeg ikke indstillingen til, at det er ok at komme med negative eller nedsættende kommentar til andre folk hverken i ”den virkelig verden” eller på f.eks. facebook.
Hvis man har lyst til at kommenterer på en facebook opdatering – så skriv da noget brugbart eller positivt. Ingen forventer du skriver noget, så lad da de sure og negative holdninger ligge bagerst på tungen ellers lad da være med at kommenterer noget som helst. Man går da (forhåbentlig) heller ikke bare hen til en fremmed på gaden og siger at hans jakke er grim, hans hår fedtet eller numse er stor, selvom man måske måtte synes det – det håber jeg i hvert fald ikke nogen gør. Sådan er jeg i hvert fald ikke opdraget til at opføre mig, og det er bestemt heller ikke sådan jeg opdrager min søn.
Hvordan vil man nogen sinde komme mobning til livs, hvis vi voksne viser vores børn, at det er OK at mobbe på nettet??


Hvorfor skriver jeg egentlig det her – har nogen svinet mig til??

-NEJ, kommentarerne på mit billede er IKKE noget folk har sagt til mig – det er overdrivelsen der fremmer forståelsen, ik? Ingen har svinet mig til, endnu, altså ikke direkte til mig 🙂  Jeg er slet ikke ”stor” nok til at folk gider have en mening eller holdning omkring mig eller det jeg siger og gør 🙂 Heldigvis for det – jeg er nemlig ikke ret god til at være ligeglad, det er jeg alt for følsom til at være – det skal jeg nok arbejde lidt på, i know…

Jeg skriver dette fordi, det har undret mig såå mange gange, det som folk kan finde på at skrive, og jeg bliver stadig lige forbavset og stødt hver gang jeg ser negative kommentarer til andre…

RENE FLISER – UDEN REKLAME og sure miner!
– Mit tidligere indlæg (her) med ovenstående overskrift, lagde jeg på en facebookside i går aftes. As we speak har ikke mindre end 477 personer LIKET det og 142 personer kommenteret dertil.
DET ER SKØNT!! …. Ikke fordi ”jeg” gerne vil have likes, men fordi indlægget har opfyldt præcis det som ønsket, målet og hensigten med det – nemlig at videreformidle noget, som modtagerne kan lide, kan bruge og finder interessant! BUM det er præcis det, det handler om for mig
– formidling uanset om det så handler om alger, selvbruner eller madopskrifter.

Var kommentarerne så negative?
– NEJ, det var de faktisk ikke, så TAK for det!
Der er p.t. kun en personen, som stiller tvivl ved ægtheden af mit indlæg, ved at spørge hvor meget jeg så har fået for at gøre reklame for det produkt, som jeg brugte på at fjerne alger på min terrasse. -Dertil kunne jeg med ægthed og sandfærdighed svare, at jeg fik en meget pæn terrasse for det 🙂

Håber ikke den person er mistroisk overfor alt og alle hun støder på i livet.
Jeg håber og tror også på, at i ved, at hvis jeg laver reklame eller sponsorerede indlæg, så vil det tydeligt fremgå af mine indlæg OG at jeg på ingen måde ville fortælle noget som ikke er sandt, altså vise reklame for noget jeg ikke kan stå indenfor – uanset om jeg får penge for det eller ej… Det vil da være at skyde mig selv i foden!

Hold da op en lang svada dette indlæg blev til, beklager…
Udgangspunktet var egentlig blot et lille PIP om, at vi skal tale pænt til og om hinanden – også på nette
– så bliver det altså en meget mere hyggelig verden at leve i.

Hvis nogen har læst helt her ned til slutningen, vil jeg lige ønske jer en SKØN DAG!
Uanset om i er store eller små, tykke eller tynde, har store eller små næser, med eller uden Botox, sure eller glade!!

XXX
Louise

fullsizerender

TIDLIGERE INDLÆG:

RENE FLISER med 5 minutters arbejde // Opskrift på sunde påskeæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rene fliser – NEMT OG BILLIGT