DE FALSKE PÅSKEÆG - som er sunde og gode...

Varmen og foråret er landet. Endelig skal der skabes udendørs HYGGE

avaliable30march_gardentable_sostrenegrene_outdoorliving_1

avaliable30march_sostrenegrene_outdoorliving_3

avaliable30march_bamboolantern_sostrenegrene_outdoorliving_2

Vores udendørs arealer skal indbyde til hygge

Har i set at Søstrene Grene lige har lanceret en ny outdoor kollektion? Min bankdame ved det – i hvert fald når hun ser på min konto igen 🙂
Kollektionen er så lækker, spændende og fin! Der er alt lige fra elegante havestole, haveborde samt hynder og plaider. De finder også et stort udvalg af altankasser og blomsterpotter i en forfriskende farveskala. Der er kælet særligt for fine detaljer til udendørsscenen i form af hyggelige lanterner, vaser og fyrfadsstager.
>> Se nyheder fra Søstrene Grene HER <<

 

Mine ”nye” terrasser skal klargøres…

Foråret skydes for alvor i gang i dag og jeg ser meget frem til, at det snart bliver muligt, at komme ud og hygge sig, nyde og slappe af i haven og på terrassen – altså uden at fryse!
Nogen husker måske hvad vi fik hele foråret og det meste af sommeren til at gå med sidste år?!? Vi KNOKLEDE og søsatte et projekt, jeg på ingen måde kan prale af, var gennemtænkt.
vores udgangspunktet for forårshave-projekt 2016 var, at vi skulle beskære en hulens masse træer og buske, hvilket burde have været gjort 5 år forinden… TIDEN VAR I DEN GRAD INDE!! Projektet gik planmæssigt i gang, med kyndig hjælp fra min altid hjælpsomme svigerfar – men pludselig, og næsten ud af det blå kørte en stor jernudgave af en langhalset dinosaur rundt i haven og ALT, og jeg mener virkelig ALT blev væltet og hevet op med rødder…
Tilbage stod vi men en PÆNT STOR grund, som mest af alt lignede noget, der havde haft besøg at et kæmpe kanonslag. Lige på det tidspunkt må jeg indrømme, at jeg følte mig slået godt og grundigt hjem i LUDO – og kæmpede en smule for at bevare noget der bare mindede om et smil i mit blege ansigt. Ja, det var mig, der i en (FOR) rask beslutning, havde arrangeret den jern dinosaur 🙂 Så jeg SKULLE smile…

Sidste år følge jeg ikke umiddelbart, at min beslutning var overdrevet god – men i dag, når jeg kigger ud af vinduet på en meget stor græsplæne uden buske og højtrækkende træer – kigger ud på et flot sort og langt hegn og kigger ud på hele 2 x terrasser på ca. 30 kvm hver – SÅ tænker jeg, at det var verdens bedste beslutning jeg tog en regnfuld dag i marts 2016.
JEG ELSKER vores have og vores terrasser nu – og jeg glæder mig (næsten lige så meget som sønnen) til, at dette forår og kommende sommer skal nydes derude UDEN arbejde!!!

Tiden er nu kommet – der skal indrettes og skabes hyggerum i det fri, så vi rigtig kan mærke glæden ved vores arbejde. Der skal leges og spilles bold i haven og rå-hygges på de terrasser til vi bliver blå i hovederne (eller hvad man nu siger – bare det ikke er af kulde) 🙂

 

GOD forårs-weekend derude

TIDLIGERE INDLÆG:

BOTOX, se mine før og efter billeder // Permanenet makeup // Shellack – en negle lak der holder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FALSKE PÅSKEÆG - som er sunde og gode...