VIND 2 billetter til foredrag med Kirk Rønler

Sodavandsis og skattepenge

 

img_9938

 

fullsizerender-13

As we speak – eller jeg skriver jo, sidder jeg i sofaen med en feberramt dreng, pokémon på Netflix og prøver at mindske min dårlige samvittighed ved at servere sodavandsis – en masse…

Sodavandsis er jo godt når man har feber, for det handler det jo bare om at få noget væske indenbords, og så køler det så dejligt
Jeg står op før en vis herre overhoved overvejer at tage sko på, og i morges blev jeg mødt af den voldsomste stank af Boller i Karry – jeg var nemlig total overskudsagtig i går aftes og lavede aftensmaden klar til i dag, og ja, det er boller i karry der er på menuen, et ønske fra bettemanden – som så formegentlig ikke vil spise det i dag alligevel p.g.a. sygdom…
Nå, men stanken fik mig til at åbne alle døre og vinduer i hytten, det gav lidt larm fra biler, så alt imens mor her lavede madpakker, hørte jeg slet ikke, at der rent faktisk var en grædende dreng i sin seng. Da jeg endelig kom ned til ham, var han så ked af det og varm. Jeg ved godt han ikke er død af at ligge der lidt og at han jo bare kunne gå op til mig, men alligevel… Var der nogen der sagde hønemor?

Har i rettet jeres årsopgørelse? Jeg har…
Årsopgørelse er ikke just en jubelbegivenhed for mig, ikke fordi jeg ikke kan finde ud af det med penge, jeg synes ærlig talt bare, at det er pænt kedeligt. Desuden plejer jeg også at ende med at betale lidt penge tilbage – men sådan var det ikke i år. Jeg har lige så lige rettet opgørelsen, og denne gang kom der et grønt beløb frem, ja det betyder faktisk penge tilbage. Det er ikke millioner vi taler om, men det er nok til, at jeg med god samvittighed, lige om lidt, vil slutte dette indlæg og gå på børnetøjsudsalg – ja altså på nettet. Jeg er jo hjemme fra job i dag og har udskiftet webredaktør kasketten med sygeplejer opgaver, så drengen skal forkæles både med hygge, omsorg, sodavandsis OG TØJ 🙂

Fortsat god dag til jer alle

 

Sponsoreret

Lavet i samarbejde med FlashUp.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 2 billetter til foredrag med Kirk Rønler