BOTOX - sådan går det...

Skovskiderstilling, nattøj og snevejr…

img_0082

”What the – What the…” Sådan lød sønnens udbrud lørdag morgen…
Der var som sådan ikke noget galt, han havde skam bare trukket gardiner fra på sit værelse, og kunne konstatere, at der var SNE! -dertil udbrød jeg også: ”What the…”
Den var god nok, der var et fint hvidt lag over alt og de fine hvide flager dalede fortsat ned fra himlen. Min Instagram fokuserede hjerne tænkte selvfølgelig straks, at man kunne skyde et godt billede med forårsblomster i snevejr.

Ud i vintervejret fløj jeg uden omtanke med min morgenkaffe i hånden… Først da jeg sad i skovskiderstilling i haven klokken meget tidlig om morgenen, kun iført nattøj og morgenhår og tog billeder af min kaffekop i sneen – gik det først op for mig, hvor dum jeg måtte se ud!!
– og ja, jeg blev skam set, for jeg bor ud til en større vej men pænt meget trafik…
”Du skal være lige glad med hvad andre tænker, måtte jeg trøste mig selv med på vejen ind igen” 🙂

Det virkelede en smule surrealistisk at vågne op til snevejr – i sær fordi Matti og jeg dagen før havde talt om, at han gerne snart ville ud og fiske med morfar igen.
Nu er mine kompetencer indenfor fiskeri ikke just tårnhøje, men noget siger mig alligevel, at de fleste fisk ikke just er til sne og kulde… Vi må derfor nok vente lidt endnu inden vi kaster orm og prop i søen og lader snurrebassen, fluer og blink (eller hvad pokker det nu hedder) være vores legetøj for en dag.

Selvom jeg ikke er den store fisker, så er det faktisk ret hyggeligt at være afsted med min kære far og elskede søn, sidst var min altid savnede lillebror og skønne svigerinde også med – der er dog ingen sikkerhed for, at det lykkes mig at lokke dem afsted igen – for der var INEGN fangst… Det er sgu bare sjovest når man fanger noget! Matti var også en smule skuffet, for det var hans fiske debut, og morfar havde vidst kommet til at love mere end hans fiskeevner strakte til 😊

Vi håber på bedre vind næste gang – og sultne fisk TAK!

TIDLIGERE INDLÆG:
Sunde og lækre påskeæg // Derfor falder påsken forskelligt

 

Lavet i samarbejde med grejbiksen.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOTOX - sådan går det...