LUS... "Der er fundet lus - IGEN"

Du er tyndere end du selv tror…

img_9900

img_9903
JA tak – det er sgu da en besked der vil noget.

“Slut fred med din krop – eller skulle jeg nærmere sige, Slut fred mig dig selv”
Sådan indledte Kirk Rønler et ærligt og humoristisk foredrag i Viborg i tirsdags, et foredrag med selv samme titel:
”Slut fred med din krop”.

Kirk Rønler er bl.a. foredragsholder og blogger – og så er hun kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder i 2016 af Femina…
-det forstår jeg sgu godt”

Jeg var så heldig at være inviteret til foredraget, og havde taget en god veninde under armen – en veninde, som lige som jeg, har fokus på krop og udseende. Hvis ikke det havde været yderst mærkeligt, og knap så hyggeligt, så kunne jeg faktisk lige så godt have taget en fremmed dame fra køen i Netto med til foredraget – foredraget ville i hvert fald have ramt præcis lige så meget plet hos ”en fremmed dame i køen”, som det gjorde hos min veninde og jeg.

Foredraget tog udgangspunkt i Kirk Rønlers egen personlige historie, som indeholdt både overdrevet træning, spiseforstyrrelse, et utal af skalkekure og en badevægt, som enerådig bestemte om den kommende dag blev god eller dårlig.
Kirk Rønler belyste emner, som jeg er sikker på, at alle vi kvinder kan nikke genkendende til på den ene eller anden facon, uanset alder. Hun strippede sig selv foran alle os fremmødte, altså ikke sådan bogstaveligtalt, men hun var hudløs ærlig i sine fortællinger og de malende billeder, som hun tegnede af sig selv og sit liv. Hun formåede at gøre et, for mange ømtåligt emne forbundet personlig smerte, til en øjenåbner med smil og humor.

Flere gange under foredraget kom der statistikker, som tydelig viser, at vi kvinder er nogle hårde bananer overfor os selv og vores kroppe. Jeg er ikke super god til at huske tal men de her satte sig sjovt nok ret godt fast på øverste etage:

– 90% af ALLE kvinder ser sin krop 25% større end den i virkelighed er!!
– 3 uf af 4 normalvægtige kvinder ønsker at tabe sig 5 kg!!

For pokker piger, det er sgu tankevækkende og ret alarmerende… Jeg er selv en del af statistikken, det vil jeg gerne indrømme, og ja, jeg får altid dårlig samvittighed, NÅR jeg synder, for JA jeg synder bestemt – RET TIT FAKTISK.

I aften er ingen undtagelse, det er jo fredag. Jeg vil købe en pose bland selv slik og en plade chokolade – og jeg vil nyde det i sofaen med benene oppe sammen med min skønne søn.
Og ved i hvad? JEG VIL IKKE HAVE DÅRLIG SAMVITTIGHED!

TA´TIL FOREDRAG MED KIRK
Hvis i har fået lyst til at høre det skønne foredrag kan i SE MERE HER  – Jeg kan varmt anbefale det!

I kan også læse mere om Kirk HER

1
Tjek lige det seje #hashtag bag os – kunne ikke passe bedre 🙂
#GIVlivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUS... "Der er fundet lus - IGEN"