Forårsfornemmelser og ydelse før nydelse...

Tirsdags VIPPER og onsdags BOTOX – væk med togbanerne i panden

tegnet
Så er der lidt om BOTOX, Bambi vipper og økonomiske prioriteringer…

Mens jeg sidder her i sofaen, på en ret våd og blæsende tirsdag aften, og forbereder dette indlæg, slår det mig, at nogen måske kan opfatte mig som en person, der smider rundt med pengene på knap så fornuftig vis… Jeg får altså en træng til at afkræfte det!
ALT i denne verden handler om prioriteringer! Jeg bruger aldrig penge jeg ikke har (altså lige bortset fra til hus og bil), bruger ikke af min opsparing til vin og vipper, har aldrig købet et par sko til over 800 kr, har erhvervet mig en ny og meget økonomisk fornuftig bil OG min søn kommer ufravigeligt ALTID i første række, uanset om det drejer sig om ”faste udgifter, opsparing til ham, tøj eller sjov og ballade!
 – så er det ligesom sagt inden jeg påbegynder nedenstående indlæg omkring luksus behandlinger til mor her 🙂
Hi, hi, hi… I ka´ ta´det, det ved jeg.  

Opfyldning af vipperne
Da jeg fik fri fra arbejde i eftermiddags satte jeg kurs mod Beauty By Koco, hvor den stod på opfyldning af vipperne. Jeg får dem fyldt op ca. hver 3. uge. Jeg ser altid frem til mine tider dernede, det er SKØNT at ligge på briksen i de hyggelige omgivelser og blive ”fornyet”, så man kan gå derfra med skønne Bambi vipper.

Onsdag står den på BOTOX.
I sidste uge var jeg til forundersøgelse hos Kosmetisk Klinik Viborg, Hvilket var en meget positiv oplevelse.
Togbanerne i min pande avler som kaniner og bekymringsrynkerne har ligesom sat sig fast – så NU skal der gøres noget (igen)
Lovgivningen foreskriver, at der skal laves en forundersøgelse inden en BOTOX behandling – derefter skal man have minimum 48 timers betænkningstid, før en behandling må gives. Jeg behøvede egentlig ingen betænkningstid, for jeg vidste hvad jeg ville have og jeg følte mig helt tryg i deres hænder, ekspertise og professionalisme. MEN det ændrer jo ikke ved lovgivningen, så jeg måtte pænt vente – så jeg har en tid i morgen onsdag – weeeeee jeg glæder mig.

Se mig lige HELT UDEN filter – og pænt træt!
jo, jo jeg rynker med vilje, but still…. 🙂

img_9635

 

img_9637
Den fulde effekt af BOTOX behandling kommer først 100% efter ca. 14 dage – hvor man i øvrigt hos Kosmetisk Klinik Viborg, kommer til tjek for at se om de synes det er godt nok, hvis ikke, så retter de lige op med lidt ekstra – super service!
Jeg skal nok vise jer FØR og EFTER billeder – og fortælle lidt mere om BOTOX og om min, indtil videre meget positive, erfaring med klinikken. Men det bliver først om 14 dages tid, så virkningen er fuldstændig.

Jeg har fået BOTOX før
Det er 2 år siden jeg sidst fik BOTOX i min pande og mellem mine øjenbryn. (se tidligere indlæg her)
Jeg har været rigtig glad for det, og synes egentlig godt om, at ældningsprocessen bliver sat lidt på standby – lidt som at smide kød i fryseren 🙂
Med mine 36 år på banen, er jeg jo ikke helt nybagt mere, så jeg prøver at passe lidt mere på mit udseende, end jeg før har gjort. Der skal ligesom lidt mere til nu, hvis i forstår…
Nu sidder der nok nogen som tænker, om jeg virkelig mener, at BOTOX er det samme med at passe på sig selv – dertil kan jeg svare JA, en fremtidssikring eller minimering af skaberne 🙂
Jeg ved godt det ikke er kamillete der sprøjtes ind – det er Botulinumtoksin A, som er et naturligt forekommende bakterieprotein. Meget små doser af det indsprøjtes lige under huden – ind i de muskler, der skal behandles for at reducere rynkerne.

Jeg skal jo ikke total blokkes i fjæset, og vil gerne bibeholde lidt mimik i ansigtet.
Det er panden og mellem øjenbrynene der er fokus på, men jeg overvejer meget om jeg også skal få udglattet ”kløfterne” under mine øjne med FILLER (Restylane / Juvederm) Hvis jeg gør det, får i naturligvis også opdate på det og mere info om FILLER.

Jeg har tegnet lidt på mig selv, så i kan se de områder jeg taler om 🙂

tegnet

 

TIDLIGERE INDLÆG I SAMME KATEGORI
Eyelash extensions / Permanent makeup / Botox – i did it

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfornemmelser og ydelse før nydelse...