Når det er vinterferie men man drømmer om sol og varme

Melodi Grand Prix, traditioner og min sangkarriere på Youtube

IMG_6688
Ser i Melodi Grand Prix?
Med frygt for at lyde en smule gammeldags, så har Melodi Grand Prix altid været en tradition for mig. Jeg husker tydelig da jeg var lille og talte ned til den store aften –og nej, der var altså ikke noget der hed børne MGP dengang – så gammel er jeg 🙂

Jeg var helt forgabt i alt omkring showet. Det var så stort og flot det hele, med neon lys og smukke kvindelige deltagere med store øreringe og pink læbestift – og jeg drømte mig altid i deres sted. Faktisk drømte jeg så meget, at jeg var helt overbevist om, at jeg skulle deltage ”når jeg blev stor” – jeg er så åbenbart ikke blevet stor endnu…Jeg startede allerede med at øve som en 4 årige lille pige, som ikke ville være prinsesse som de fleste andre piger i børnehaven til fastelavn – NEJ jeg skulle være Kirsten Siggaard med blomstret kjole og masser af øjenskygge og læbestift, præcis som hun så ud i sangen ”Sku´ du spør´ fra no´en” tilbage i 1985… Okay, jeg er virkelig gammel – det ses efterhånden også pænt tydeligt i min pande!

Se hende lige – en hver 4 årige piges drøm, eller… 🙂

hqdefault

Vi var ret gode til at hygge hjemme hos os, jeg husker i hvert fald stadig hyggefornemmelsen i maven , når der blev stillet popcorn og sodavand frem, og vi sad der i sofaen, hele familien, men mine hjemmelavede stemmesedler og var spændte på at høre sangene.
Præcis det sammen som jeg åbenbart har givet videre til min søn. Sidste år lavede han også sine egne stemmesedler, dækkede pænt op, og glæder sig mere til Voksen MGP end til Børne MGP – og hvem siger den sociale arv ikke findes?

Se lige de fine stemmesedler Matti lavede til os sidste år…
FullSizeRender
Jo, jo, det er måske lidt tøset, men pyt drengen elsker det, næsten lige så højt som sin mor, OG vi HYGGER OS! – Han spiller jo også fodbold og bliver pænt beskidt og skadet flere gange om ugen 🙂

Det er nu på lørdag d. 25/2 kl. 20.00 at Annette Heick og Johannes Nymark byder velkommen til Melodi Grand Prix 2017. Stemningen var altså lidt blandet, da det gik op for Matti, og mig for den sags skyld, at vi ikke er hjemme den aften.
Min kære morfar, som jo er Matti´s oldefar, fylder 84 år så ham skal vi naturligvis fejre. Matti overvejede kort om han skal lave stemmesedler til ALLE, men mest af alt bekymrer det ham, at man nok ikke kan høre lyden ordentligt, når der er mange mennesker der snakker.

Jeg ved godt man kan høre sangene på forhånd på Dr.dk men det synes jeg altså er helt forkert – sådan er min tradition jo ikke 🙂

Apropos min morfar, hvad pokker finder man lige på at give en mand i den alder?? Ja altså udover de obligatoriske JBS boxershorts og underbukser samt undertrøjer, som har været fast tradition så længe jeg husker – nogle traditioner laver man altså bare ikke om på!
Jeg tænker at manden må have utrolig meget hvidt undertøj i skabet – det er også lækkert, bestemt, og han bliver lige glad hver gang – selvom overraskelsen ikke kan blive ved med at være lige stor. Denne her hvide klassiker, har jeg efterhånden købt en del af.
390-01-01_900px
Hvis nogen skulle have lyst til et godt grin eller krumme tæer over en halv, nej HEL, buttet Louise på sin 30 års fødselsdag – ja så værsgo at se denne film 🙂
– til grin kan man jo altid blive – og forblive, åbenbart, for jeg er så tilsyneladende foreviget på Youtube…

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Intimo.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det er vinterferie men man drømmer om sol og varme