RABATKODER og gode tilbud

Den bedste start på SMILETS DAG

img_7072
Ham her ♥ han får mig så sandelig til at smile…
I dag er det international ”smilets dag”
Hvad skal det så lige betyde?? Ja, vel kort og godt, at vi skal smile til verden, så den kan smile tilbage til os. Dagen blev ”opfundet” af en reklametegner tilbage i 1963  – manden bag den glade dag, står skam også bage det mindst lige så glade symbol ‘Smiley Face’ 🙂

VORES GLADE MORGEN
Noget der med sikkerhed kan få SMILET frem hos mig, er en god og hyggelig morgen, hvor vi har god tid til at snakke, spise og nyde hinandens samvær inden, vi tilbringer hele dagen hver for sig.
Det bliver bare mere og mere vigtig for mig, at vi får en god og forholdsvis rolig start på dagen, og jeg kan love jer, det er virkelig værdifuldt for hele dagen, når den starter godt.
Jo, det kræver man står pænt tidlig op – jeg står op ca. 1 time før de andre, så jeg er helt klar til kun at morgenhygge med dem når de står op.
RISENGRØD MED SMIL PÅ
I morges serverede jeg risengrød (altså den færdiglavede model) for sønnen – jeg kan love jer for, at det fremkaldte et stort smil hos den unge mand. Det er smilets dag, så vi skal have lidt ekstra at smile over!

JEG HÅBER I ALLE FÅR EN MASSE AT SMILE AF I DAG – ellers så smil til verden, så smiler den tilbage 🙂
Det er jo fredag – det i sig selv, giver anledning til et stort SMIL!

Sådan så det ud, da en glad dreng havde tid og lyst til at lave lidt fotosjov på vej til skole ♥
img_7062

 

img_7063

 

img_7064

 

img_7059
»Huen er fra @Mimoaccesories

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODER og gode tilbud