Blå spaghetti, edderkopper og spindelvæv - HALLOWEEN weekend

De fineste pakkekalender-mærker … VIND dem!

pak

Julen sig nærmer – Ja, jeg ved godt at jeg er i god tid..
Jeg ved godt, at der er mange for hvem det næsten er forbandet at nævne julen allerede nu. MEN jeg er faktisk ret vild med jul og med at koordinere og planlægge i god tid. Derfor er det bestemt heller ikke for tidligt for mig, så småt at begynde at tænke i pakkekalender gaver…

De sidste 2 år har jeg lavet en pakkekalender til Matti og hængt op på vægen lige uden for hans værelse. Det er virkelig HYGGELIGT at sidder i sengen et par minutter hver morgen i december, mens han spændt åbner dagens gave. Det er ikke store og dyre gaver, de koster alt lige fra 1 kr. – 50 kr. stykket. Størrelsen er altså ikke et issue her, det er mere spændingen, hyggen og den magiske stemning der skabes, når der hænger 24 pakker og venter.

På Instagram faldt jeg over disse super fine pakkekalender-mærker fra Villavejen– og jeg var solgt på stedet. Hold nu op de er fine og ikke mindst meget praktiske. De kan bruges hvert år, så man slipper for selv at skrive tal på klistermærker – som i øvrigt faldt af vores sidste år…
De fås både i GULD, SØLV og SORT – vi snupper dem i sort.

VIND PAKKEKALENDER-MÆRKER
På min Instagram @ByLouiseVorre kan du lige nu, og frem til torsdagn aften deltage i konkurrencen om et valgfrit sæt at de fine pakkekalender-mærker fra Villavejen

Jeg ser MEGET frem til, at skulle lave pakkekalenderen i år – uden bekymringer!
Sidste år sad jeg bogstavelig talt med tårerne trillende ned af kinderne og med en kvalmende bekymring, mens jeg pakkede gaverne ind. Årsagen til min bekymring var, at jeg den selvsamme dag, havde været på sygehuset, hvor de skulle tage ekstra blodprøver grundet en mistanke til kræft! De sagde noget med de hvide og røde blodlegemer ikke var som de skulle være – mere hverken hørte eller forstod jeg. Jeg slap HELDIGVIS med forskrækkelsen og d. 21 december ”frikendte” de mig – og jeg kunne ånde lettet op og komme i julestemning!

IMG_0402.JPG

Dette er sidste års pakkekalender. “Pladen” gaverne hænger på, er faktisk det maleri der hænger i gangen i forvejen, jeg har blot pakket det ind i gavepapir 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå spaghetti, edderkopper og spindelvæv - HALLOWEEN weekend