Olie skal der til...

Rester fra morgenmaden blev til frokost

IMG_5793

IMG_5794
Små proteinpandekager…
I morges postede jeg et lidt ”overskudsagtig” billede på Instagram @ByLouiseVorre – men det var faktisk slet ikke ”overskudsagtigt”, det var mere en win win og en invistering af tid.

Billedet viste nylavede sunde protein pandekager, som jeg serverede til sønnen og mig selv.
Sandheden er, at de slet ikke er spor besværlige at lave, og når bare man laver nok, så er der også til mor her kan tage et par stykker med på arbejde. De fungerer nemlig ganske glimrende som erstatning for brød under pålægget – hvilket er virkelig lækkert, hvis man er kørt lidt surt i ”kød + grønt-modellen”.
Jeg ved da godt, at det immervæk er hurtigere, at snuppe en klapsammen på vej ud af døren! Med sådanne travle morgener prøver jeg virkelig at undgå, for det duer hverken jeg eller sønnen til – vi panikker lidt hvis vi skal stresse rundt om morgenen. Det ender også med sikkerhed med, at jeg sidder tilbage med ondt i maven, både af dårligsamvittighed og fysisk ondt, for er der noget min dumme Crohn´s befængte tamr ikke kan lige, så er det stress! Det er fakta som jeg med tiden har lært af – og det gør det så meget nemmer, at stå op i GOD TID om morgenen, også for et tidligere B menneske som mig.
Nå men tilbage til min frokost – den var super lækker, nem at lave, og så fik jeg fornemmelsen af et ”stykke brød” – MEN med god samvittighed. Det kan jeg altså godt anbefale.

Opskrift
Mine proteinpandekager er lavet lidt ”på slum”, men opskriften lyder ca. sådan:
1 Æg
4 Æggehvider
2. store spk. Vanilje proteinpulver
2. store håndfulde havergryn (jeg bruger glutenfri fra Rema 1000)
En lille smule salt.
Bland det hele sammen med stavblender. Lav små klatter på panden og steg dem kort på begge sider.

TILBEHØR/FYLD:
Til morgenmad spiste jeg dem plit med lidt skyr og blåbær til.
Til frokost fyldte jeg hytteost, kalkun, avocado og rødpeber på – mums.

Her er morgenmaden
IMG_5787

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olie skal der til...