Gode kasser...

Once upon a time…

 

FullSizeRender

IMG_4830For 7 år siden… blev denne skønne knægt født på Viborg Sygehus…

I dag er det en fest dag og der er ikke sparet på noget, hverken gæster, gaver eller glæde!
Vi fejrer Matti´s 7 års fødselsdag og han glæder sig helt enormt meget – ja, alle børn glæder sig til deres fødselsdag, men ham her – hans lille krop er nærmest ved at sprænges af spænding!
Han er typen som glæder sig helt vildt til alle fødselsdage, også andres! Mest fordi han ved, hvor dejligt det er at have fødselsdag – men nok også fordi der ofte er kage involveret… 🙂

Han er en rigtig lille ”koordinator”, så både tema, menu, underholdning og outfit var på plads for lang tid siden – hvor mon det kommer fra 🙂
Vi er total klar med Is-bar og alt der hører til, fodbold pynt og Byg-Selv burger . Der skal være fest, hygge og leg fra vi åbner vores øjne og lige til vi lukker dem igen.

JEG GLÆDER MIG HELT VILDT til fejre dagen for ham, at se ham så glad, så lykkelig og så stor! Jeg får helt tårer i mine øjne af glæde bare ved at skrive det.

Da den lille guldklump lå i mine arme for første gang og rækkende tunge til mig, der vidste jeg bare, at han var noget helt specielt – det var han bare! Om det så var med eller uden handikappet “død” venstre arm, som lægerne (og vi) troede de første 11 dage af hans liv – så var han MIN (vores) og det kunne ingen tage fra mig.
Min dreng som fra det sekund forandrede HELE mit liv – alt blev vendt om og jeg er ham EVIG taknemmelig! Jeg kan på ingen måde forestille mig, at han ikke skulle være her…

TILLYKKE MIN SKAT – du fortjener den bedste dag! Dit milde og kærlige væsen skal forkæles i dag – for dagen er DIN min skat!

JEG ELSKER DIG FOR EVIGT OG ALTID – op til månen, rundt i universet og tilbage igen -GANGE UENDELIG ∞  (som du har lært mig at sige)!
Jeg er SÅ STOLT af at være din mor!

KYS til dig…
(for man må nemlig godt kysse sit barn – det gør jeg i hvert fald! BASTA!!)

 

MOR

IMG_3593

IMG_3005

 

FullSizeRender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode kasser...