Solbrillerne som (IKKE) forsvandt

Æbletræ med flere funktioner

IMG_3789FullSizeRenderFullSizeRender(1)Et “Tarzan-træ” med multi funktion
Pinsen stod på havearbejde – ja, som de sidste mange weekender også har gjort.
Vi er som nogen vil vide, i gang med at få hele haven lavet om. MANGE Træer og buske er væltet og kørt væk i ikke mindre en 3 store containere.
Der er ikke meget tilbage nu – en stor terrassen skal ligges når fliserne kommer hjem og så skal der liiiige sættes et ca. 50 m langt hegn 🙂 Udover hækken så er det stort set kun det store gamle og meget fine æbletræ  der er tilbage i haven, og det kommer virkelig til sin ret nu hvor der er luft omkring det.

Vi havde det grimmeste gamle legetårn, som sammen med trampolinen var placeret lige midt i haven – ja, det var ret tydeligt, at vi ikke gad opholde os i haven… Men nu er legetårnet død og revet ned, men Matti kunne egentlig godt lide rutchebanen, så hans handy farfar satte den simpelthen fast på det store æbletræ – genialt. Vi satte også en masse klatreklodser og håndtag fast i træet og hængte et klatrereb op. Nu har vi simpelthen et ”Tarzan-træ” – dejligt at det fine træ er blevet til et multi-træ – lad os se om det også vil give æbler i år… 🙂
______________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Koldskål uden sukker // Sådan skæres en avocado // Lækker gås med stram mås
Følg med på:

Bloglovin // Facebook // Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbrillerne som (IKKE) forsvandt