Varme hveder – hvornår skal de spises?

Just ordered

IMG_7420Annonce
Der skal farve på grisen…
Det kommer nok ikke som den store overraskelse for mange, at jeg ikke ligefrem gemmer på en fin chokoladebrun farve under tøjet. Tvært imod fristes jeg til at sige, for det modsatte af brun må unægtelig være hvid – og det er der altså ikke meget latino over.
Det skandinaviske look er heldigvis på mode, men der er altså grænser for hvor meget man må lyse op og udsætte andre for…

Jeg har erkendt, at kroppen min ikke er helt i top til, at jeg om en månedstid befinder mig under (forhåbentlig) varmere himmelstrøg. Derfor leger jeg lidt med Mascha Vang – eller det vil sige hendes bog “Kom i gang med Mascha Vang”, men min kropsfarve skal der også arbejdes på. Derfor har jeg (igen i år) bestilt denne TAN SKUM, som jeg prøvede for første gang sidste forår, og som jeg blev en smugle afhængig af med det samme.
Det er en skum som påføres med en blød handske, og det er super nemt at fordele den på kroppen – og man får hverken gule streger eller orange fingre. Selv hals, skulder og armhuler har en flot jævn farve

—–> SE MIT INDLÆG MED BILLEDER FRA SIDSTE ÅR HER

Jeg købte mit sæt af den sødeste kvinde, Heidi, som jeg følger på Instagram @SKJOLDSHAIRTAN
Hun har sin egen Hair & Tan salon i Århus. Hun sendte det til mig, og jeg fik kyndig rådgivning inden jeg gik i gang.
__________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Brød uden mel og sukker // Hårbånd og olieshot // Permenent makeup til MOR-her
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varme hveder – hvornår skal de spises?