VIND på Instagram

Min aktive påske og hyggelige traditioner

img_2712-1.jpg
Havearbejde og æggesnask…
Påskeferien er vel overstået – og den blev meget mere aktiv og praktisk end forventet.

Vi havde planer om, at alle træer, buske og andet beplantning på vores 1200kvm, pænt uoverskuelige grund skulle beskæres og komme ned i en højde vi kunne overskue – for vi er ikke have mennesker, jo altså jeg elsker at sidde ude i haven og nyde det gode vejr, men ikke arbejde og klippe hæk… Men arbejde kom jeg i den grad til, for pludselig tog det altså overhånd for os, og før vi nærmest havde set os om, var den ene store maskine efter den anden i gang med at vælte skidtet og fylde, indtil videre,  3 container med rødder, træstammer og buske – og nu er det så en stor slagmark!! Vi kom dermed også selv til at tilbringe en del flere timer i regn og mudder end forventer – men godt bliver det (forhåbentlig) engang!!

img_2663.jpg
Ikke kun havearbejde…
Heldigvis fik vi 2 ufrivillige og rigtig hyggelige pauser fra haven, for den stod på fødselsdag/påskefrokost hos min kære svigermor og på en næsten ny og super hyggelig påsketradition hos min dejlige mor.

Min mor bor alene i et mindre hus, og da min bror bor i København er det ikke så tit det er hos min mor vi er, det er oftest hos os. For en tradition-elsker som mig, er det skønt at vi påskehygger hos hende hver år og min mormor og morfar er også med.
Udover at spise en masse lækkert mad, så malede vi traditionen tro på æg, som vi skulle trille med i haven uden de gik i stykker. Det er ret hyggeligt og både små og store kan være med.
IMG_2688(2)img_2695.jpgimg_2700.jpgimg_2710.jpg
Og påskeharen kom igen…
Min mor har altså en rigtig sød påskehare som igen kom på besøg, og gemte en masse påskeæg rundt omkring i hele haven 😀🐰 Matti går vildt op i det, og løber lykkelig og glad rundt og samler ind, mens han håber på at få et glimt af haren – hvilket han også tror han gjorde 😄

img_2731.jpgimg_2732.jpgimg_2724.jpg
Det var lidt fra vores påske …

Nu vil jeg i seng, for min ryg tager snart pusten fra mig, den kunne ikke lide havearbejdet – men det må i ikke sige til min mor, for det havde hun jo sagt (en mor har altid ret) … 😄
______________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Sådan virker MK olie på mig // Brød uden mel og sukker // Kål burger
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND på Instagram